Η βουλευτής, που έγινε μητέρα με δωρητή σπέρματος, ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της

13 Σεπτεμβρίου 2020, 8:00 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μια γυναίκα που τολμά να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα! Μια πολιτικός που δεν φοβήθηκε τις αντιδράσεις που ενδεχομένως θα προκαλούσε στο κόμμα στο οποίο ανήκει, η απόφασή της να γίνει μητέρα με δωρητή σπέρματος. Η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, φωτογραφήθηκε, για το περιοδικό «Beautiful People», κρατώντας το αγγελούδι της στην αγκαλιά και μίλησε για το θαύμα που βιώνει το τελευταίο διάστημα.

Χαλκίδα Ευβοίας: Τους έπιασαν επ΄ αυτοφώρω με Ηρωίνη, Κοκαΐνη και Κάναβη

«Από την ώρα που γέννησα, ήταν λες και η ζωή μου μπήκε σε μια νέα εποχή. Ανέλαβα τον πιο ιερό, τον πιο συγκλονιστικό ρόλο της ζωής μου, έναν ρόλο που δεν θα άλλαζα με τίποτε και κάθε μέρα είναι και μια αποκάλυψη. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι απ’ αυτήν και νομίζω πως και αυτή άρχισε να με συνηθίζει. Θα κάνουμε πολλά χρόνια μέχρι να μάθουμε η μία την άλλη αλλά εδώ είμαστε να κάνουμε αυτό το όμορφο ταξίδι μαζί».

Η Κύπρια πολιτικός δεν δίστασε, από την πρώτη στιγμή, να μιλήσει δημόσια και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να βιώσει το θαύμα της μητρότητας με δότη σπέρματος.

«Είχα φτάσει 39 χρονών και ένιωθα ότι κάτι έλειπε και ήξερα μέσα μου ότι ήθελα να κάνω παιδί, αλλά δεν ήξερα πώς, λόγω της κατάστασης. Θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με μια φίλη μου και μου είπε: «Γιατί δεν το κάνεις μόνη σου; Τόσες γυναίκες το κάνουν, έχουν αλλάξει οι εποχές». Ήταν το κλικ που χρειαζόμουν και λίγες μέρες μετά το οριστικοποίησα μέσα μου».

Ήταν Δεκεμβριος του 2018. Αφού συμβουλεύτηκε τον γυναικολόγο της, προχώρησε στη διαδικασία. Η δεύτερη εξωσωματική προσπάθεια, έφερε το ποθητό αποτέλεσμα και μάλιστα λίγες μέρες πριν μπει στην Βουλή!

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουλίου και η ευτυχισμένη μαμά με μια συγκινητική ανάρτηση, στον προσωπικο της λογαριασμό στο Facebook, είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία με το μωρό, λίγο μετά τον τοκετό και είχε αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει:

«Και έτσι ξαφνικά, μέσα σε μια στιγμή, η ζωή οπως την ξέρω έχει αλλάξει ριζικά. Αναλαμβάνω τον πιο ιερό, τον πιο συγκλονιστικό ρόλο της ζωής μου: αυτό της μάνας! Η κόρη μου γεννήθηκε σήμερα το πρωί, είναι μια χαρά και θα πάρει το όνομα Δέσποινα, το όνομα της Παναγιας, το όνομα της μαμας μου. Και θα έχει όλη την αγάπη που μπορεί να υπάρξει σε αυτό τον κόσμο. Ευχαριστώ ολόψυχα για όλες τις υπεροχες ευχές. Το νέο ταξίδι της ζωής μου τώρα ξεκινά…»

Η βουλευτής δέχτηκε αγάπη και στήριξη, όχι μόνο από την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και από τον κόσμο…

Tlife.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.