Κακός χαμός στον ΣΚΑΪ – Σηκώθηκε και έφυγε ο Γερακαράκος

2 Δεκεμβρίου 2021, 10:28 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκου, από το πάνελ του ΣΚΑΪ σήμερα Πέμπτη (2.12.2021) το πρωί μετά από ένταση που προκλήθηκε με αφορμή τον χαρακτηρισμό αστυνομικών ως «μπάτσων» από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Ο Γρηγόρης Γερακαράκος δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις των παρουσιαστών και αποχώρησε από το πάνελ του ΣΚΑΪ, καταγγέλλοντας ως ύβρη τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι» και απορώντας γιατί δεν επέπληξαν τον βουλευτή.

«Απόρησα χθες για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. Παπαδημητρίου όταν εξύβρισε με τον όρο «μπάτσους» χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς. Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή του;» είπε ο κ. Γερακαράκος.

Από τη μεριά του, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου παραδέχθηκε πως ο όρος ακούστηκε στην εκπομπή, σημειώνοντας ότι δεν είχε κυριολεκτική έννοια αλλά ότι ο βουλευτής τον χρησιμοποίησε ως παράδειγμα ότι κάποιοι αποκαλούν έτσι τους αστυνομικούς.

Ο κ. Γερακαράκος δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις και είπε «εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» για να αποχωρήσει τελικά από το πάνελ, την ώρα της συζήτησης για το ενδεχόμενο να επεκταθούν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στους ένστολους.

Έπειτα οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ έκαναν λόγο για «προσχεδιασμένο σόου» και «συνδικαλιστικά τερτίπια».

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.