Κάλεσέ την σπίτι: 4 ιδέες για μία ιδιαίτερη βραδιά
in

Κάλεσέ την σπίτι: 4 ιδέες για μία ιδιαίτερη βραδιά

Σε όλους μας αρέσουν τα ραντεβού. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, να κάνουμε μακρινές βόλτες, να πηγαίνουμε στα αγαπημένα μας στέκια για φαγητό και πολλά ακόμη. Βέβαια, το «έξω» δεν είναι η μόνη λύση για τα ζευγάρια. Μπορεί ναθέλεις να οργανώσεις ένα διασκεδαστικό και ρομαντικό ραντεβού στο σπίτι για την κοπέλα σου. Και μόνο που έκανες τη σκέψη, σίγουρα θα το εκτιμήσει. Αλλά θα σου δώσουμε και μερικές παραπάνω ιδέες σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις για να την εντυπωσιάσεις.

  1. Ρεύμα τέλος

Προσποιηθείτε ότι δεν έχετε καν ρεύμα στο σπίτι. Σβήσε τα φώτα, για να μπορέσεις να γεμίσεις το χώρο με όμορφα κεράκια (εντάξει, αν είναι πολύ σκοτεινά, μπορείς να κρατήσεις μερικά φωτάκια αναμμένα) και κλείσε το WiFi. Το σημαντικό είναι να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου, οπότε πρέπει να αποφύγετε το να χάνεστε στα κινητά σας.

  1. Δημιούργησε ένα εστιατόριο στο σπίτι

Μπορείς να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα ενός εστιατορίου και στο σπίτι. Στρώσε το τραπέζι με ένα όμορφο τραπεζομάντιλο, τοποθέτησε ένα βάζο με τα αγαπημένα της λουλούδια στο κέντρο, χρησιμοποίησε καλά πιάτα και ποτήρια, και σέρβιρε το αγαπημένο σας κρασί. Σε ό,τι αφορά το μαγείρεμα έχεις τρεις επιλογές. Μπορείς πάντα να μαγειρέψεις εσύ, αν είσαι σίγουρος για τις μαγειρικές σου ικανότητες. Από την άλλη, μπορείτε να μαγειρέψετε παρέα, κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά. Ή μπορείτε να παραγγείλετε κάτι από έξω. Σε κάθε περίπτωση, η κατάλληλη ατμόσφαιρα είναι αυτό που μετράει. Αν ωστόσο θέλεις, να είναι πιο επίσημο το δείπνο σας, πες της να επιλέξει τα αγαπημένα της γυναικεία ρούχα από τη ντουλάπα και

  1. Διάλεξε τις σωστές δραστηριότητες

Είναι σημαντικό να επιλέξεις τις σωστές δραστηριότητες για το ραντεβού σας. Αν είστε και οι δύο gamers, επίλεξε παιχνίδια κατάλληλα για δύο. Ακόμη, μπορείτε να φορέσετε τις πιτζάμες σας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες αγκαλιά στον καναπέ. Μπορείτε επίσης να θυμηθείτε τις αγαπημένες σας στιγμές, κοιτώντας τις παλιές σας φωτογραφίες, ή να δημιουργήσετε τη δική σας μίνι λέσχη ανάγνωσης. Επιλέξτε ένα βιβλίο, διαβάστε το μαζί και συζητείστε το. Χορέψτε, παίξτε επιτραπέζια, ανταλλάξτε απόψεις για όσα σας ενδιαφέρουν και γενικότερα κάντε όσα αρέσουν και στους δυο σας.

  1. Πρότεινε ένα sleepover

Αν δεν μένετε μαζί, τι καλύτερο από ένα sleepover για να έρθετε πιο κοντά; Κοιμηθείτε αγκαλιά και μην βιαστείτε να σηκωθείτε. Κλέψτε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε παρέα.Μια ακόμη συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να επιλέξεις γυναικείες πιτζάμες που σε κολακεύουν. Φρόντισε επίσης να είναι καθαρές. Ακόμη και στον ύπνο δεν είναι κακό να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι περιποιημένος.

Υπάρχουν αμέτρητα ακόμη πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Μόνο να θυμάσαι ότι πρέπει να επιλέξεις με βάση όσα αρέσουν και στους δυο σας.

Εύβοια: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στις Ροβιές

Αυτοκτονία φοιτητή που έγραψε πως ήθελε να γίνει η κηδεία του – Θρήνος για τον 24χρονο