Καλή Δάβρη: Η υποκριτική, το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα και η πρόταση γάμου που δεν δέχτηκε

δαυρη

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Χαλκιδέα ηθοποιός Καλή Δάβρη.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», φέτος πρωταγωνιστεί ως «Φωφώκα» στη νέα σειρά του ίδιου καναλιού «Ο παράδεισος των Κυριών».

«Δεν μου αρέσω πάντα όταν βλέπω τον εαυτό μου. Είναι άβολο να βλέπεις τον εαυτό σου και να ακούς τη φωνή σου», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι ευχάριστο να δίνονται ευκαιρίες στον ηθοποιό να παίζουν και δράμα και κωμωδία αλλά ο κόσμος δεν το δέχεται εύκολα. Φέτος που μου έδωσαν δραματικές σκηνές, άκουσα καλά λόγια».

Όσο για την αντίδραση των γονιών της στο άκουσμα ότι θα ακολουθήσει το επάγγελμα της υποκριτικής, απάντησε: «Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός».

Ο παρουσιαστής την ρώτησε για το αν την καμαρώνουν οι γονείς της για τον ρόλο της στον Παράδεισο των κυριών και η Καλή Δάβρη βούρκωσε, αφού ο πατέρας της έχει φύγει από την ζωή.

«Ο μπαμπάς μου έχει “φύγει”. Όχι δεν πρόλαβε να με δει. Ήταν υποστηρικτικός… Εντάξει θα μου φύγει. Με συγχωρείς συγγνώμη» είπε δακρυσμένη η Καλή Δάβρη.

«Συγγνώμη που το ρώτησα, απλά επειδή μιλάμε… Η μαμά όμως εντάξει. Κάτσε να σου δώσω ένα χαρτομάντηλο. Είσαι ευαίσθητη ε; Εγώ συγγνώμη, δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα. Εντάξει, χαλάρωσε. Από ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να ήταν πολύ δεμένοι οι γονείς σου. Όταν πάω να μιλήσω με πολύ κόσμο για τους γονείς, κάποιοι δαγκώνονται κι έχουν μιλήσει και σκληρά. Είναι πολύ γλυκό να μιλάνε τα παιδιά ωραία για τους γονείς. Δυστυχώς πολλά παιδιά μιλάνε άσχημα για τους γονείς κι όσα βίωσαν. Το θεωρώ γλυκό, αν και σε φέρνω σε δύσκολη θέση» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η πρόταση γάμου που δεν δέχτηκε

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ αλλά μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Δεν δέχτηκα, το έπαιζα δύσκολη. Με πήγε σε ταβέρνα στα δύο χρόνια σχέσης και μου έκανε πρόταση.

Μου βγάζει το κουτάκι, μόλις το βλέπω λέω “αμάν”, κάτι με έπιασε.

Μόλις με ρώτησε αν θέλω να παντρευτούμε σκεφτόμουν από πού μπορώ να φύγω. Δεν μπορώ τη δέσμευση ενώ τον αγαπούσα πολύ. Μέναμε και μαζί και έμεινε για πολλά χρόνια δίπλα μου.

Πιστεύω πώς αν του πω να παντρευτούμε το άλλο Σαββατοκύριακο, θα πει “ναι”».

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ