Κώστας Χαρδαβέλλας: Είναι μια πληγή ανοιχτή που σε πονάει μέχρι το τέλος της ζωής σου

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός πως έχασε και τον πατέρα του αλλά και την μητέρα του, όταν ήταν πολύ μικρός.

Έχετε χάσει τους γονείς σας πολύ μικρός. Οι απώλειες αυτές σας σημάδεψαν στη ζωή σας;

Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δύο μηνών και τη μητέρα μου πέντε ετών. Είναι μια πληγή ανοιχτή που σε πονάει μέχρι το τέλος της ζωής σου. Τον πατέρα και τη μάνα δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει, ούτε μια γυναίκα, ούτε ένα παιδί, ένας φίλος, τίποτα. Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου ένα χάδι από τους γονείς μου, οπότε πάντα επιζητούσα τη φροντίδα και την αγάπη από τους ανθρώπους γύρω μου.

Εσείς στον γιο σας δώσατε μετά την αγάπη και την φροντίδα που δεν είχατε πάρει εσείς από τους γονείς σας;

Έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερα, γι’ αυτό και ο Κωνσταντίνος έχει γίνει ένα εξαιρετικό παιδί. Έδωσα όση αγάπη και φροντίδα είχα να δώσω. Δούλευα πάρα πολύ τότε, αλλά ήμουν εκεί, δεν ήμουν ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. Τώρα χαίρομαι και τον καμαρώνω, είναι εξαιρετικός διαιτολόγος, αντιδήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο και καθηγητής στο «New York College». Προχώρησε πολύ καλά στη ζωή του.

Βοτανικός: Σε κρίσιμη κατάσταση 34χρονος – Τον πυροβόλησαν άγνωστοι (Βίντεο)

Σοκ στη Χαλκίδα: Μητέρα 3 παιδιών πήγε στην γέφυρα του Βασιλικού για να αυτοκτονήσει

“Το Αλιβέρι δεν έχει τόσο ανάγκη το ειρηνοδικείο όσο η Κύμη” είπε ο Δημήτρης Θωμάς! – Τι απάντησε ο Νίκος Μπαράκος [ΒΙΝΤΕΟ]