dimitriadis-vitoros
Media

Λευτέρης Πανταζής: «Έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό πριν από 12 χρόνια..»

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, είμαι κοντά στην Εκκλησία», τονίζει ο Λευτέρης Πανταζής, που βρέθηκε καλεσμένος στην «Super Katerina» και μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε πριν από 12 περίπου χρόνια με την υγεία του.

Λ. Πανταζής: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου Μεγάλη Πέμπτη»

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην «Super Katerina» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε παιδική ηλικία.

lYSIS

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Μεταπτυχιακός φοιτητής «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» στο ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.