Light και Snik θα πλακωθούν σε κανονικό αγώνα που θα γίνει σε ρινγκ: «Θα μαζεύεις τα δόντια σου» (vid)

snik

Πολλές φορές οι κόντρες μεταξύ διάφορων ράπερ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, γίνονται για λόγους προμόσιον, προκειμένου να διαφημίζουν την δουλειά ή το άλμπουμ τους.

Δεν ξέρουμε αν κάτι ισχύει και στη νέα κόντρα που έχουν ο Light με τον Snik, όμως πλέον είναι πολύ πιθανό, τις διαφορές τους να τις λύσουν μέσα σε ρινγκ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το site ufight.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες μέσα από τον Σύλλογο Επαγγελματικής Πυγμαχίας υπό την αιγίδα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Στεφανόπουλος προσέγγισε τους δύο τράπερ και τους έκανε πρόταση για επίσημο επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας.

Ο Light φέρεται να έχει απαντήσει θετικά, ενώ το ίδιο φέρεται να έχει κάνει και ο Snik.

Τι προηγήθηκε
Οι δυο τους, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που είχαν κάνει στο Instagram, είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους, όμως ο Snik δεν πήγε, λέγοντας οτι ο Light είχε πάει με 15 άτομα.

Αφού αντάλλαξαν διάφορα στορις με… γαλλικά, ο Snik ανέφερε σε ένα: «Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα LIGHT, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό.».

https://www.youtube.com/watch?v=2hUqgo9dSbA

Η απάντηση από τον Light, δεν άργησε να έρθει: «Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, ‘να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι’… Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου.».

Βέβαια, επειδή όπως είπαμε κάτι τέτοια σκηνικά συνήθως αποσκοπούν σε διαφήμιση, καλό είναι να κρατάμε μικρό… καλάθι.

πηγή

Διαβάστε Επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Χαλκίδα: Συνελήφθη στον Καράμπαμπα να κλέβει φιάλες υγραερίου

Εύβοια: Άγρια καταδίωξη 39χρονου στο Βαθύ – Συγκρούστηκε με μαντρότοιχο και τον συνέλαβαν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βόρεια Εύβοια: Χειροπέδες σε 44χρονο για ναρκωτικά – Προσπάθησε να τα καταπιεί

Αποκάλυψη – Εύβοια: Διαδικτυακές επιθέσεις σεξιστικού χαρακτήρα από αιρετούς της Κύμης σε κυρίες του τοπικού συμβουλίου

“Εύβοια: Κλέφτης μπούκαρε από παράθυρο σε καφέ μπαρ – Τον έπιασε η κάμερα να βουτάει τα λεφτά από την ταμιακή”.

Εύβοια: Παιδαριώδεις χειρισμοί από το αστυνομικό τμήμα Καρύστου

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια