Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Πλησιάζει η ώρα που θα μπορώ να μιλήσω ελεύθερα και ανοικτά»

16 Ιουνίου 2024, 6:29 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Μαρία Αναστασοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Πλησιάζει η ώρα που θα μπορώ να μιλήσω ελεύθερα και ανοικτά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες σχετικά με τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν μπορώ εγώ να ανακοινώσω και να πω τίποτα. Αυτό το κάνουν πάντα τα κανάλια. Οπότε περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλήσουμε ελεύθερα και ανοιχτάη οποία νομίζω ότι πλησιάζει», είπε αρχικά.

«Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στη διαδρομή μου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που κάνουμε αυτή την πορεία μαζί, νομίζω ότι ήταν πετυχημένη και αυτό κρατάω τουλάχιστον εγώ. Πάντα κάθε συνεργασία έχει τα πάνω και τα κάτω, τα καλά και τα κακά της. Δεν ανακαλύψαμε εμείς την Αμερική στο Καλημέρα Ελλάδα», σημείωσε.

«Όλες οι εκπομπές που κάνουμε ενημέρωση έχουμε και πιο χαλαρά στοιχεία. Σε μία εκπομπή που διαρκεί καθημερινά 4 ώρες και ένα τέταρτο αλίμονο αν δεν είσαι και λίγο πιο χαλαρός και είσαι σαν ρομπότ. Εγώ αυτόν τον όρο του infotainment που έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια δεν τον… αγοράζω. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι εκπομπές», απάντησε αναφορικά με το ύφος της πρωινής εκπομπής στην οποία συμμετέχει.

«Δεν θα πω τίποτα για τις φήμες γύρω από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με τον Άρη ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά και έμαθα ρεπορτάζ. Τελεία», αρκέστηκε να δηλώσει για τα σενάρια της μεταγραφής της στο κανάλι του Φαλήρου.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.