Είδηση για: #

Μάριος Φραγκούλης: Είμαι πολύ σίγουρος για το ταλέντο μου, μού του έχει δώσει ο Θεός

6 Ιουνίου 2024, 9:23 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Μάριος Φραγκούλης: Είμαι πολύ σίγουρος για το ταλέντο μου, μού του έχει δώσει ο Θεός

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε ο Μάριος Φραγκούλης ο οποίος αναφέρθηκε στα 35 χρόνια καριέρας, τα παιδικά του χρόνια αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

«Για να παραμείνεις στην κορυφή χρειάζεται να επαναπροσδιορίζεις το ταλέντο σου και να μη σταματάς το ψάξιμο. Πηγαίνω σε ψυχολόγο και μιλάω για όσα δεν τολμώ κάποιες φορές να μιλήσω ούτε με τους καλύτερούς μου φίλους. Πηγαίνω στο σπίτι μου στην Αίγινα εδώ και 18 χρόνια, είναι το ησυχαστήριό μου εκεί γιατί δεν ακούγεται τίποτα. Είμαι πολύ σίγουρος για το ταλέντο που μου έχει δώσει ο θεός», είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Ο Μάριος Φραγκούλης είπε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με το να μη δηλώνω ποιος είμαι. Ας έρθει ο κόσμος στην παράσταση και θα καταλάβει ποιος είμαι. Πιο μικρός έβγαινα, πήγαινα σε πάρτι και ίσως ξοδευόμουν σε λάθος στιγμές. Αλλά όλα αυτά είναι μέρος της νεότητας. Από τον Μάριο ως παιδί κρατάω την αγνότητα και τη ζωηράδα. Σαν μικρό παιδί χρησιμοποιούσα τη φωνή μου και το θέατρο για να με αγαπήσουν. Στις παραστάσεις του σχολείου έπρεπε οπωσδήποτε να παίζω τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Κλείνοντας, ο Μάριος Φραγκούλης ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολη για μένα η απώλεια της μητέρας μου. Πληγώθηκα πολύ κι ένιωσα σαν να χάνω μέρος της καρδιάς μου. Όταν είμαι στην παράσταση είμαι ο Μάριος Φραγκούλης, αλλά όταν βγαίνω από αυτήν είμαι ο Μάριος που αγαπάνε οι φίλοι του. Υπάρχει ένα σταθερό κοινό που με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια γιατί ξέρει ότι δεν θα το προδώσω».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.