Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Σάλος στα social media – Έχει ο Mr Facebook υπάλληλο για να του στεγνώνει τις μασχάλες;

720 703283 3185d7d7b8 8da2626b28fb1b3b

Το αφέντικο του Facebook, Mark Zuckerberg, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής στα social media, μετά τους ισχυρισμούς ότι έχει υπάλληλο ειδικά για να του στεγνώνει με πιστολάκι τις μασχάλες πριν από τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο εν λόγω ισχυρισμός είναι από έναν νέο βιβλίο με τον τίτλο “Facebook: The Inside Story Δημοσιεύθηκε από Steven Levy”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα.

Το Bloomberg News αναφέρει το απόσπασμα από το βιβλίο, όπου αναφέρει ότι ο Mr Facebook έχει ένα μέλος της ομάδας επικοινωνίας του να στεγνώνει “τον ιδρώτα λόγω άγχους” πριν από κάθε ομιλία του.

Η εκπρόσωπος τύπου του Facebook τόνισε ότι αμφιβάλλει για την ακρίβεια της ιστορίας.

“Αμφιβάλλω ότι είναι αλήθεια, αλλά και αν είναι έτσι θα έπρεπε να ήταν αίτημα της ομάδας επικοινωνίας, αλλά σίγουρα όποιος έχει φορέσει μια γκρι μπλούζα μπορεί να ταυτιστεί” ανέφερε η Liz Bourgeois.

Η αναφορά στην αρχή του περιστατικού χωρίς το όνομα, απλά ως ένα κορυφαίο στέλεχος της Silicon Valley, προκάλεσε χιλιάδες αναρτήσεις στο twitter και σε άλλα social media, ενώ το κορυφαίο στέλεχος του Twitter, Jack Dorsey έκανε σχετική ανάρτηση, τονίζοντας ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ από μέλος του προσωπικού του να του στεγνώσει τις μασχάλες αλλά θα ήταν πρόθυμος να το κάνει ο ίδιος για κάποιον στην ομάδα επικοινωνίας του.

703283 9d0d56fc5b b88648e55292bb42