Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με την Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης

edipit paster

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με την Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.) Μακεδονίας – Θράκης.

Άγρια επίθεση του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή σε ιδιοκτήτρια καταστήματος – Γιώργος Ψαθάς: “Ζητάω εκ μέρους του Συγνώμη. Θα τακτοποιηθεί το ζήτημα” [ΒΙΝΤΕΟ]

H Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.) Μακεδονίας – Θράκης, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματικής και συνδικαλιστικής έκφρασης των δημοσιογράφων της Βόρειας Ελλάδας. Μέλη της είναι «μάχιμοι» δημοσιογράφοι από όλα τα Μέσα της Μακεδονίας και της Θράκης και κύριο καθήκον έχει την στήριξη των συναδέλφων, την εξύψωση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, το σεβασμό της δεοντολογίας και τη συμβολή – μέσω της λειτουργίας των μελών της- στην ανάπτυξη της περιφέρειας.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Μ.Μ.Ε. & Οπτικοακουστικών Μέσων και συγκεκριμένα της ειδικότητας Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.

Επίσης με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα Μ.Μ.Ε. & Οπτικοακουστικών Μέσων που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

Επιπρόσθετα, από την Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.) Μακεδονίας – Θράκης θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της ειδικότητας Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ σε αντίστοιχες δομές.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη από τον κ. Παπαδόπουλο Θεοφάνη, πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.) Μακεδονίας – Θράκης καθώς επίσης και από τον κ. Κυριαζίδη Στέφανο, υπεύθυνο Marketing του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ.

Διαβάστε Επίσης

ΣΟΚ στην Κηφισιά: Άγρια ρατσιστική επίθεση σε 16χρονο νεαρό επειδή είναι μαύρος το απόγευμα της Κυριακής [ΒΙΝΤΕΟ]

Φραντζής για Ψαθάς: “Διαφωνούμε ως προς τον τρόπο διοίκησης του δήμου”

Άγρια επίθεση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Θωμά σε συμπολίτη του το βράδυ της Τετάρτης

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από την Εύβοια την στιγμή που συμβαίνουν, στο eviathema.gr