Μιμή Ντενίση για την λεηλασία στο εξοχικό της: «Το θράσος είναι ασύλληπτο, ευτυχώς…»

12 Απριλίου 2023, 8:46 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Το πρωί της Τετάρτης 12 Απριλίου έγινε γνωστό πως η Μιμή Ντενίση έπεσε θύμα ληστείας στο εξοχικό που διατηρεί στον Θεολόγο, το οποίο είναι και το ησυχαστήριό της τα τελευταία χρόνια και ανυπομονούσε να βρεθεί σε αυτό και αυτή τη σεζόν μετά από μία δύσκολη και κουραστική χρονιά λόγω της δουλειάς της.

Η ίδια, λοιπόν, παρά την ταραχή της μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, περιέγραψε το σπίτι της όπως το βρήκε και εξήγησε πως θεωρεί ότι κατάφεραν να μπουν οι κλέφτες σε αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει δώσει ήδη την κατάθεσή της, όπως και η καθαρίστρια του σπιτιού που βγήκε τελευταία από τον χώρο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν υποψίες για σπείρα η οποία έχει “χτυπήσει” και άλλες κατοικίες της περιοχής.


Ξεσπά η Μιμή Ντενίση για την ληστεία στο εξοχικό της στον Θεολόγο

«Πήγα χθες, αλλά με είχε ειδοποιήσει, η κοπέλα που έχουμε και φροντίζει το σπίτι. Ευτυχώς εμάς το σπίτι έχει γερό συναγερμό και υπάρχει security γύρω που κυκλοφορεί. Παρ’ όλα αυτά το θράσος είναι ασύλληπτο. Είναι ένα κτήμα με πάρα πολλά φώτα για να πηγαίνεις μέσα στο δάσος, μέσα στον κήπο. Όλα αυτά γύρω τα ξήλωσαν, δηλαδή δεν μπορούμε να ανάψουμε φως», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Άνοιξαν μία αποθήκη που συνδέεται άμεσα με το σπίτι, που ξέρετε βάζουμε όλα τα πράγματα του καλοκαιριού, ψυγεία, ποδήλατα, μηχανήματα κήπου. Εκεί μπόρεσαν, εκεί μπήκαν».

«Έγινε σε εμένα, θα μπορούσε να είναι χειρότερα, έγινε και σε πολλούς άλλους απ’ ό,τι ξέρω. Το θέμα είναι να προφυλαχτεί κάπως όλη η περιοχή, γιατί προφανώς υπάρχει κάποια συμμορία που δρα. Ήταν τόσο άσχημο το ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που κρέμονταν τα καλώδια, που δεν μπορούσες να ανάψεις φως, που λείπουν τα πράγματά σου. Μετά έμαθα από τον Security της περιοχής ότι έχουν ανοίξει πάρα πολλά σπίτια στον Θεολόγο που λείπουν οι άνθρωποι», κατέληξε.

ntenisi 1

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.