Μύκονος: Ο Αντώνης Ρέμος και το εξωφρενικό ποσό που άφησε επιχειρηματίας σε πριβέ πάρτι

Μύκονος: Ζαλίζουν τα μηδενικά μόνο για ένα πριβέ πάρτι

New Project 2022 08 16T160158.013

Με ελάχιστους καλεσμένους αλλά με πολλά μηδενικά πραγματοποιήθηκε πριβέ πάρτι στην Μύκονο. Πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας από την Βουλγαρία έκλεισε ως guest τον Αντώνη Ρέμο και το κέφι κράτησε μέχρι το πρωί.

Η Μύκονος είναι ένα νησί το οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο celebrities, επιχειρηματίες και κόσμος ο οποίος θέλει να ζήσει ένα ιδιαίτερο lifestyle. Και τα περιστατικά που αφορούν σε εξωφρενικά ποσά τα οποία ξοδεύονται είναι πολλά.

Το περασμένο Σάββατο, o επιχειρηματίας από την Βουλγαρία πλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, €1.700.000 προκειμένου αυτός και η παρέα του να διασκεδάσουν πριβέ στο Scorpios με guest τον Αντώνη Ρέμο. Πρόκειται για τον Kiril Domunchiev, πολυεκατομμυριούχο βιομήχανο και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Λουντογκόρετς, ο οποίος βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Η είσοδος στο Scorpios επιτράπηκε μόνο σε 150 άτομα, όλα φίλοι του επιχειρηματία, ενώ η live εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου ξεσήκωσε τους καλεσμένους.

Ο Domunchiev πέρασε καλά, διασκέδασε με την ψυχή του και έμεινε τόσο ικανοποιημένος που, όπως μαθαίνουμε, άφησε €60.000 σε φιλοδωρήματα!

Πηγή: Mykonos Live Tv