Ο Άκης Παυλόπουλος απαντά στα σχόλια που δέχτηκε για τη δήλωσή του ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια»

akis paulopoulos2

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Τη νύχτα της Κυριακής επέλεξε ο Άκης Παυλόπουλος να δώσει την δική του, σαφή, απάντηση στη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκληθεί στα social media με αφορμή ορισμένα σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής «Σήμερα» το πρωινό της περασμένης Παρασκευής.

Ένας σύντομος διάλογος, ειδικότερα, ανάμεσα στον ίδιο και τον συμπαρουσιαστή του, Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος και έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής με «δεικτική και χλευαστική» αναφορά στην ακρίβεια, όπως τονίζει ο δημοσιογράφος.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Παυλόπουλος επέλεξε να μοιραστεί μια ιστορία με τους διαδικτυακούς του φίλους στην οποία και έγραψε τα εξής. «Για όσους μπήκαν στον κόπο να επιτεθούν με άθλιους χαρακτηρισμούς για τα περιβόητα 4 τοστ θα πω το αυτονόητο. Ότι η αναφορά ήταν δεικτική και χλευαστική για την ακραία κατάσταση της ακρίβειας. Ευτυχώς αυτοί είναι λίγοι, γιατί όλοι οι υπόλοιποι απλά το κατάλαβαν».

Ο Άκης Παυλόπουλος απαντά στα σχόλια

Άλλωστε επί πολλή ώρα ασχολούμασταν με την απαράδεκτη κατάσταση στην αγορά και τα σούπερ μάρκετ, όπως ακριβώς κάνουμε κάθε μέρα» καταλήγει ο Άκης Παυλόπουλος στη νέα ιστορία που δημοσίευσε, τη νύχτα της Κυριακής, στον λογαριασμό του στο Instagram.