Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο ψυχιατρείο;

Στον Αντώνη Σρόιντερ μιλάει ο Γνωστός Τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο γνωστός καλλιτέχνης, Γιώργος Μαζωνάκης, μιλάει στον Αντώνη Σρόιντερ  στην «Tik Talk» σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τα παιδικά του χρόνια.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Η λατρεία για το τραγούδι, τα αυτόγραφα που έδινε στο Δημοτικό σχολείο στους συμμαθητές, η αρχή της καριέρας του στα 15, ο στρατός, το ψυχιατρείο είναι τα θέματα που αποκάλυψε ο λαϊκός τραγουδιστής.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk που προβάλλεται στον Alpha ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπου έκανε αναφορά, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία του  από τον στρατό ενώ αποκάλυψε ότι μοίραζε αυτόγραφα από παιδί και ότι νόμιζε ότι όλοι όσοι τον έβλεπαν στον δρόμο τον γνώριζαν.

Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο.

Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και α μου φύγει η αγοραφοβία.

Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία”. είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Δείτε το βίντεο: