Ο κακός χαμός στο My style rocks: Χαμός με την Emilia Vodos – «Έχεις δει πώς έρχεσαι;»

21 Απριλίου 2023, 10:42 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πανικός σήμερα στο πλατό του My style rocks, όπου Πρωταγωνίστρια ήταν η Emilia Vodos, η οποία ξέσπασε όταν οι κριτές της άσκησαν κριτική για τις εμφανίσεις της.

Η παίκτρια του παιχνιδιού, δήλωσε πως κουράστηκε  να φέρνει ιδιαίτερα σύνολα και να μην επιβραβεύεται με υψηλές βαθμολογίες, όταν ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε ότι του στέλνουν μηνύματα πως εμφανίζεται στην εκπομπή με looks έτοιμα από μπουτίκ.

Η ίδια, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι αυτό κάνει το τελευταίο διάστημα. «Στα 65 επεισόδια, το να έρθουν και πέντε loooks βιτρίνας… Όταν σε τρεις μήνες έχω πάρει μόνο μία νίκη, με προσπάθεια, κόπο και δουλειά, και σφυρίζει ο άσος… Ε τα πέντε looks τα παίρνεις βιτρίνα…», είπε η παίκτρια αρχικά.

vodos 2

«Είναι τραγική η εμφάνισή σου, σήμερα. Με αυτή τη συμπεριφορά θα σου βάλω 1 και θα συνεχίσω, μέχρι να αλλάξεις», της απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Έχεις δει πώς έρχεσαι; Θες να μείνεις και να φτάσεις στον τελικό;», τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης απευθυνόμενος στην Emilia Vodos.

«Πλέον και με αφορά και δεν με αφορά… Για την πραγματική δουλειά μου πήγαινα παντού για να βρω ένα look συγκεκριμένο, και δεν επιβραβεύτηκε ποτέ. Κι άλλες κοπέλες έχουν έρθει με βιτρίνα. Δεν είναι και big deal. Όχι, δεν είναι, γιατί τόσο καιρό ανέβαιναν κοπέλες βαθμολογικά με στιλίστες από πίσω. Κουράστηκα και δεν θέλω να προσπαθώ, δεν θέλω να τρέχω, θέλω να τα παίρνω έτοιμα, εντάξει;», ξέσπασε η Emilia Vodos.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.