Ο Κούγιας τσακώθηκε στον αέρα με την Σκορδά: «Καλύτερα να σιωπάς, δες τον Λιάγκα που δεν μιλάει» – Τι είπαν για τους ομοφυλόφιλους (βίντεο)

Τσακώθηκαν άγρια στον «άερα» της εκπομπής το «Πρωινό», ο Αλέξης Κούγιας και η Φαίη Σκορδά

ΚΟΥΓΙΑΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή «το Πρωινό» ήταν το πρωί της Δευτέρας (13/12) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τη Φαίη Σκορδά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Αλέξη Κούγια αν θα έκανε δεύτερο γάμο. «Τα παιδιά μου από το 2007 που χώρισα δεν έχουν γνωρίσει καμία σύντροφό μου, ούτε μέλλουσα σύζυγό μου. Τα παιδιά μου θέλουν αγάπη και ασφάλεια. Όταν κάνεις παιδιά, ειδικά ο άντρας, η γυναίκα έχει μία ανασφάλεια, φοβάται τη μοναξιά» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, με τη Φαίη Σκορδά να διαφωνεί με τη γενίκευσή του. «Διαφωνώ στη γενίκευση. Ένα σχόλιο έκανα» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι πολύ σημαντικό τη συζήτηση που παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι να είναι μία βάση προβληματισμού για τους ίδιους. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι ικανοποιημένος και ακομπλεξάριστος, θα σου πει πράγματα τα οποία μπορεί να σου χρησιμεύσουν πολύ στη ζωή σου. Έχω δει πολύ δυστυχισμένα παιδιά, που προέρχονται από άλλους γάμους να μεγαλώνουν με άλλα παιδιά γιατί η μητέρα τους επέλεξε να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλα παιδιά. Έχω δει κι ευτυχισμένα παιδιά. Έχω δει όμως πολύ δυστυχισμένα παιδιά αν ο πατέρας παντρεύεται και κάνει άλλα παιδιά» συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας, με τη Φαίη Σκορδά με τη σειρά της να επιμένει ότι ο ποινικολόγος γενικεύει τα πράγματα και πως η αγάπη είναι το πιο σημαντικό.

«Την αγάπη τη διακρίνεις; Είσαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός στις επιλογές σου, τις επαγγελματικές. Εγώ θα προτιμούσα ένας τόσο ευφυής άνθρωπος να υπερασπιζόταν πάντα εκεί που έβλεπε ότι υπάρχει συναισθηματική αδυναμία και το δίκιο. Για μένα. Σε έναν ιδεατό κόσμο που δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω τις θέσεις σου, αλλά εγώ δε μπορώ να έχω τη δική μου;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Εσύ είσαι μία κοπέλα με έντονη προσωπικότητα, πατάς στα πόδια σου, συγχρόνως μητέρα και δικαιούσαι να ομιλείς. Άκου όμως κι εμένα… Η ζωή μου όσο πιο απλή είναι και όσο πιο κοινωνική, τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι. Με τρόμο είδα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προχθές να πηγαίνει σε ένα δημοτικό και να κάνει διάλεξη περί αριθμών, γονέας ένα, γονέας δύο, χωρίς φύλα. Βεβαίως να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο και τις επιλογές του, να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητές του. Εμένα στο περιβάλλον μου υπάρχουν ομοφυλόφυλοι» είπε ο Αλέξης Κούγιας και τότε ξεκίνησε η κόντρα του με την παρουσιάστρια.

Κούγιας – Σκορδά: Ο έντονος διάλογος
Αλέξης Κούγιας: Εμένα με έχουν παρουσιάσει ως έναν άνθρωπο που μισεί τους ομοφυλόφιλους, ο οποίος λίγο πολύ έχει ακραίες απόψεις. Πραγματικά όμως θα σου πω ότι οι καλύτεροι μου φίλοι, που γελάω, είναι ομοφυλόφιλοι.

Φαίη Σκορδά: Τώρα αυτό δεν είναι ωραίο! Το τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου δεν με αναγκάζει για να υπάρχω…

Αλέξης Κούγιας: Ομοφυλόφιλος είναι το κρεβάτι; Μην το ταπεινώνεις τόσο!

Φαίη Σκορδά: Είναι και αυτό. Είναι ντροπή; Εκτός αν κάποιος ντρέπεται για το κρεβάτι του, είναι κι αυτή η λογική.

Αλέξης Κούγιας: Έχω συνηθίσει μια διαφορετική εικόνα στις ανθρώπινες σχέσεις κι αυτή με εκφράζει.

Φαίη Σκορδά: Έναν άνθρωπο όμως ό,τι κι αν είναι, δεν τον κρίνουμε αν μας κάνει να γελάει…

Αλέξης Κούγιας: Υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή. Εγώ στη ζωή μου επέλεξα να κάνω παρέα… Και πες το σε αυτούς που σου λένε τι να ρωτάς. Καλύτερα να σιωπάς!

Φαίη Σκορδά: Δεν μου λέει κανείς τι να ρωτάω.

Αλέξης Κούγιας: Βλέπεις τον Λιάγκα που είναι έξυπνος και μάγκας; Σιωπά! Άκουσέ με.

Φαίη Σκορδά: Εγώ ό,τι έχω κάνει, το χω κάνει μόνη μου και δεν έχω σιωπήσει ποτέ.

Αλέξης Κούγιας: Καλά κάνεις και γι’ αυτό είσαι μόνη σου. Κάτσε εκεί.

Φαίη Σκορδά: Δεν με καθορίζει ένας άντρας. Ευτυχώς.

«Σφάχτηκαν» on air Κούγιας – Σκορδά
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Πηγή,

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News