Ο 1ος παίχτης που κέρδισε τον «Εκατομμυριούχο»: Το εκπληκτικό παιχνίδι, η τελευταία ερώτηση & τα “τρελά” λεφτά

Ο 1ος παίχτης που κέρδισε τον «Εκατομμυριούχο»
Ο 1ος παίχτης που κέρδισε τον «Εκατομμυριούχο»

Το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είναι πίσω στις οθόνες μας και μας κρατάει συντροφιά και φέτος. Έχοντας προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 γλώσσες, έχει αφήσει το δικό του σημάδι στην τηλεοπτική ιστορία και σίγουρα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεπαιχνίδια παγκοσμίως. Τα περιστατικά που έχουν συμβεί στο πλατό έχουν απασχολήσει το κοινό και δείχνουν το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από αυτό το παιχνίδι.

Αδιαμφισβήτητα αξέχαστος θα μας μείνει ο πρώτος νικητής του “Εκατομμυριούχου“, Τζον Κάρπεντερ, ο οποίος χρησιμοποίησε τη βοήθεια του τηλέφωνου όχι για να ζητήσει συμβουλή σχετικά με την ερώτηση αλλά  για να ανακοινώσει στον πατέρα του πως θα κερδίσει και θα γίνει εκατομμυριούχος! Αυτός ήταν ο πρώτος που κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια στο δημοφιλές παιχνίδι. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με ευκολία, ταχύτητα και χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια!

1ος παίχτης που κέρδισε τον «Εκατομμυριούχο»
1ος παίχτης που κέρδισε τον «Εκατομμυριούχο»

Πώς κέρδισε το αστρονομικό ποσό;

Στην 15η ερώτηση,  ο Τζον Κάρπεντερ έδειξε προβληματισμένος και  αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και να καλέσει τον πατέρα του. Και ακολούθησε η παρακάτω ατάκα που έγραψε ιστορία στο παιχνίδι.

«Στην πραγματικότητα δεν θέλω τη βοήθεια σου, απλά θέλω να σε ενημερώσω ότι θα κερδίσω το ένα εκατομμύριο δολάρια».

«Θα ένιωθα ότι κλέβω αν είχα χρησιμοποιήσει βοήθεια στις προηγούμενες ερωτήσεις. Στην τελευταία ήξερα την απάντηση από την πρώτη στιγμή που την είδα. Σκέφτηκα όμως ότι θα φανώ υπερόπτης αν δεν χρησιμοποιήσω καμία βοήθεια και έτσι προσποιήθηκα ότι τη χρειάζομαι. Φάνηκα λίγο εξυπνάκιας που τον πήρα να του πω ότι θα κερδίσω αλλά ήταν όμορφο».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Πηγή