Είδηση για: #,#

Ricta: Ο λόγος που χώρισε με την Modern Cinderella -Τι αποκάλυψε η γνωστή Υoutuber

15 Μαΐου 2024, 7:18 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ricta: Ο λόγος που χώρισε με την Modern Cinderella -Τι αποκάλυψε η γνωστή Υoutuber

Η Modern Cinderella αναφέρθηκε στην μητρότητα, καθώς είναι μητέρα του γιου τους αλλά και στον χωρισμό της με τον γνωστό τράπερ έξι μήνες αφού γέννησε.

Όπως είπε στην αρχή: «Είχαμε χωρίσει στους 6 μήνες αφού γέννησα. Δε θέλαμε να υπάρχουν εντάσεις, να τσακωνόμαστε μπροστά στο παιδί. Είναι πιο σημαντικό να είμαστε καλά χωριστά και για αυτό είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε. Επειδή έχω για πρότυπο τη μαμά μου, που με μεγάλωσε μόνη της και είδα πως είναι να είναι στη δουλειά συνέχεια, να προσπαθεί να σου παρέχει τα πάντα, να είναι δίπλα σου και να σου δίνει την καλύτερη ανατροφή, δεν με φόβισε. Η μαμά μου πήρε το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο με εμένα αγκαλιά. Είδα όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ πάλεψε η μαμά μου και είχα πει ότι εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου».

Βίντεο ντοκουμέντο – Χαλκίδα: Ληστής μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο και βούτηξε την ταμειακή μηχανή

Μάλιστα η Modern Cinderella άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να τα βρουν και πάλι οι δύο τους τονίζοντας πως ο Ricta είναι ένας καλός πατέρας.

Σχετικά με αυτό, η Modern Cinderella ανέφερε: «Ο μπαμπάς, ο Δημήτρης, δεν είναι ότι δεν ερχόταν στο παιδί. Απλά επειδή είναι τραγουδιστής και είχε live στην άλλη άκρη της Ελλάδας δεν ήταν τόσο εύκολο. Είναι εξαιρετικός πατέρας. Δεν ξέρω, μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναβρούμε. Εγώ το πιστεύω γιατί ήμασταν μικροί και η απόφαση εκείνη τη στιγμή να χωρίσουμε ήταν η πιο σωστή. Όμως έχουμε ωριμάσει, έχουμε δει την καθημερινότητα με το παιδί γιατί μπορεί να μένουμε σε διαφορετικά σπίτια, αλλά είμαστε οικογένεια αυτό δεν αλλάζει».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.