in

Σασμός: Νέος έρωτας για τον Πέτρο – Ποια είναι η γυναίκα που του παίρνει το μυαλό

Σασμός: Νέος έρωτας για τον Πέτρο

Με αγωνία παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στη σειρά “Σασμός“, που έχει καθηλώσει το κοινό.

Ο Πέτρος κατά καιρούς έρχεται αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα είτε αφορούν την προσωπική του ζωή, είτε την επαγγελματική, είτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο νεαρός, ο οποίος παλεύει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή, μετά τον χωρισμό του από τη Θοδώρα, στα επόμενα επεισόδια, θα βρει έναν νέο λόγο να χαμογελάει και μία γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα.

Ο Πέτρος θα παρακολουθήσουμε να έρχεται πιο κοντά με τη Μαίρη και οι δυο τους μέρα με την ημέρα θα δένονται όλο και πιο πολύ. Φυσικά, αυτή την εξέλιξη μαθαίνει και η Θοδώρα, η οποία τρελαίνεται από τη ζήλια της. Μάλιστα, προκαλεί ακόμη περισσότερο την οργή της όταν ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει ένα οικόπεδο το οποίο του είχε ζητήσει.

Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί, ενώ είναι ξεκάθαρο πως ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει. Μάλιστα, η σχέση της με τον Γιώργη έχει συνεχώς προβλήματα και μοιάζει να είναι σε αδιέξοδο, καθώς η κοπέλα συμπεριφέρεται περίεργα.

Από την άλλη, όμως, και η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης σιγά-σιγά θα φτάσει στο τέλος της, καθώς δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Η ζωή, όμως, του νεαρού σύντομα αλλάζει ολοκληρωτικά.

Σασμός

Σύμφωνα με όσα γράφει το ΜΥTV, μια απρόσμενη «κόντρα» στον δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια. Καθώς οδηγεί τη μηχανή του, ξεκινά κόντρα στον δρόμο με μία άλλη μηχανή.

Ωστόσο, όταν σταματούν, συνειδητοποιεί πως είναι γυναίκα η οδηγός. Ο Πέτρος γοητεύεται αμέσως από τη μηχανόβια αμαζόνα, της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται.

Σασμός

Πρόκειται για τη Σεμίνα, την οποία θα υποδυθεί η Εριέττα Μανούρη. Ο Πέτρος της ζητάει να μάθει πληροφορίες για εκείνη, καθώς θέλει να την ξαναδεί. Οι δυο τους θα αποδειχθεί ηώς έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και η Σεμίνα θα κάνει τη ζωή του Πέτρου πιο συναρπαστική.

Ο νεαρός και εκείνη θα έρθουν πολύ κοντά και θα γίνουν ζευγάρι περνώντας μαζί τον περισσότερο χρόνο. Όλοι θα καταλάβουν ηώς κάτι έχει αλλάξει στη ζωή του, ενώ εκείνος κάθε μέρα που περνάει ερωτεύεται τη μυστηριώδη Σεμίνα όλο και πιο πολύ.

Ωστόσο, όπως όλοι οι ήρωες, έτσι κι εκείνη έχει τα δικά της μυστικά, τα οποία θα αποκαλυφθούν. Από την άλλη, η Θοδώρα μαθαίνει τη νέα σχέση του Πέτρου και είναι σοκαρισμένη, καθώς πια εκείνη δεν σημαίνει τίποτα για τον νεαρό .Από την άλλη, η ίδια δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη να τα ξαναβρούν και να αρχίσουν να σχεδιάζουν τον γάμο τους.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

Σασμός: Νέος έρωτας για τον Πέτρο

Φθιώτιδα: Θρίλερ στη βροχή με αγνοούμενο βοσκό – Το σήμα της γυναίκας του και οι άκαρπες έρευνες

ρόβερ Perseverance της NASA

NASA: Το Perseverance επιβεβαίωσε την ύπαρξη μεγάλης αρχαίας λίμνης στον Άρη