in

Σοβαρό τροχαίο για τη Γωγώ Τσαμπά – Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Η Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό ”Λοιπόν” και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με την ίδια να μιλάει για τη μουσική, που τόσο αγαπάει αλλά και για άγνωστα και δύσκολα κομμάτια της ζωής της.

Η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της στο λαϊκό τραγούδι και συγκεκριμένα στα πανηγύρια, όπου εμφανίζεται! Έτσι λοιπόν, πριν από κάποια χρόνια στην επιστροφή της από μία εμφάνιση είχε τρακάρει.

Όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε η Γωγώ Τσαμπά την είχε πάρει ο ύπνος, πάνω στο τιμόνι του αμαξιού, που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χάσει το έλεγχο και να χτυπήσει.

Το ατύχημα που είχε η Γωγώ Τσαμπά με το αυτοκίνητό της

Είχατε πάθει κάποιο άλλο αυτοκινητιστικό ατύχημα που κινδύνεψε η ζωή σας;

Αυτό είχε γίνει πριν είκοσι χρόνια. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα στο τιμόνι. Ευτυχώς έπεσα πάνω σε μια πινακίδα τσιμεντένια και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, αλλιώς θα έπεφτα στον γκρεμό. Είχα σπάσει την πλάτη μου, το χέρι μου και είχα και με τον αυχένα πρόβλημα. Δεν ήμουν πιωμένη… Απλά με πήρε ο ύπνος. Ο Θεός με φύλαξε τότε. Έχω πάρει το μάθημά μου τώρα μετά από αυτά που μου έχουν συμβεί. Πάντα βέβαια κάνω τον σταυρό μου και λέω «Παναγιά μου και Χριστέ μου, βοήθησέ με».

Είστε ανοιχτή στον έρωτα αυτόν τον καιρό;

Πάντα είμαι ανοιχτή στον έρωτα. Και πάντα ήμουν δοτική όταν ερωτευόμουν γι’ αυτό και πολλές φορές με έχουν εκμεταλλευτεί οι άντρες μπορώ να πω. Δεν μετανιώνω βέβαια, γιατί εγώ έτσι είμαι. Θέλω να δίνω στον άλλον πολλά. Ακόμη και στη δουλειά μου παθιάζομαι, ερωτεύομαι ένα τραγούδι και μετά γίνεται πάντοτε επιτυχία. Αν δεν ερωτευτώ το τραγούδι που ερμηνεύω, δεν πετυχαίνει… Χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας λοιπόν, για να προοδεύουμε σε όλους τους τομείς.

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τον εθισμό της με το αλκοόλ

Βλέπω ότι η εμφάνισή σας είναι αρκετά ανανεωμένη μετά την απώλεια κιλών. Ήταν εύκολο για εσάς να αλλάξετε ριζικά το σώμα σας;

Περίσσευαν περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω. Άρα, τα έδιωξα από πάνω μου. Μέχρι και σήμερα έχω χάσει 22 κιλά. Επειδή έχω βρογχικό άσθμα και ζω με αυτό, σίγουρα τα 22 κιλά που έχασα έφεραν καλυτέρευση στην υγεία μου και με βοήθησαν να βρίσκω ρούχα.

Βελτιώθηκε η εμφάνισή μου και νιώθω καλύτερα κι εγώ με τον εαυτό μου. Ο τρόπος που τα έχασα ήταν ένας: Έβαλα φερμουάρ στο στόμα μου, δεν γίνεται αλλιώς. Επίσης έκανα πολύ περπάτημα και αθλητισμό γενικά… Τώρα προσπαθώ να διατηρούμαι στα κιλά που πρέπει.

Στην απώλεια των κιλών έπαιξε ρόλο ότι κόψατε και το αλκοόλ;

Το αλκοόλ το είχα κόψει πολύ πιο πριν.

Είχατε δώσει μάχη με τον εαυτό σας για να κόψετε το ποτό;

Το έκοψα μια μέρα μαχαίρι. Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου δηλαδή. Δεν θα ρίξω ποτέ την ευθύνη για τον εθισμό μου στο αλκοόλ στη νύχτα ή τη δουλειά μου. Σίγουρα επηρεάζει, αλλά είναι τα θέλω. Το έκοψα λοιπόν εντελώς. Είναι αυτό που είπα, είναι να το θες. Αν θες να κόψεις κάτι, θα το κόψεις.

Μου δίνουν να πιώ στα πανηγύρια αλλά αν πω όχι, θα είναι όχι. Το σέβονται. Τώρα στις γιορτές, αν βγω και θέλω να πιώ ένα ποτό θα το πιώ. Ξέρω πού να σταματήσω. Πλέον έχω τρομερή αυτοσυγκράτηση. Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός γιατί το έκανα για αρκετά χρόνια.

Παραλίγο να προκαλέσω και ένα ατύχημα όταν πήγα να πέσω πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με τέσσερις ανθρώπους μέσα. Ευτυχώς το κακό δεν έγινε. Ε, μετά από όλα αυτά, δεν γινόταν άλλο, έκοψα το ποτό για πάντα.

Εύβοια: Παραιτήσεις Τοπικών συμβούλων στα Πολιτικά – Κατακραυγή για Ψαθά (έγγραφα)

Με λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος