Σταμάτης Γονίδης: Γιατί τον ενοχλούν τα χάρτινα καλαμάκια – Η σύνδεση με τα… προφυλακτικά

30 Ιουνίου 2022, 11:19 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε την απορία του σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια. “Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό;” είπε χαρακτηριστικά.

“Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία” αποκάλυψε ο τραγουδιστής μιλώντας στο Mega.

Ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε και την πρόσφατη φωτιά κοντά στο σπίτι του: “Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί η φωτιά έφτασε στα 50 μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική και την έσβησαν. Το “Φωτογράφε τράβα μια φωτογραφία” το είχα γράψει για μια πρώην κοπέλα μου που είχε έρθει να με ακούσει με το νέο της σύντροφο”.

“Ο παππούς μου, μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”” είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με την οικογένειά του και το ενός μηνός μωρό του, ο ίδιος είπε: “Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις, έχω γράψει από ένα τραγούδι”.

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε ότι: “Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερ. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας”.

Ο Σταμάτης Γονίδης κράτησε το… καλύτερο για το τέλος, αφού αποκάλυψε ότι “θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά”.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.