Στέφανος Κασσελάκης: Ξεναγεί τον Νίκο Ευαγγελάτο στο νέο υπερπολυτελές διώροφο διαμέρισμα του – Στοίχησε πάνω από 1.8 εκ. Ευρώ

11 Απριλίου 2024, 8:54 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Στέφανος Κασσελάκης: Ξεναγεί τον Νίκο Ευαγγελάτο στο νέο υπερπολυτελές διώροφο διαμέρισμα του

Για πρώτη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε την πόρτα του νέου του σπιτιού…

Τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κάμερα του Live News υποδέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο νέο του σπίτι, το απόγευμα της Πέμπτης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στην κάμερα μερικούς από τους εσωτερικούς χώρους του διώροφου υπερπολυτελούς διαμερίσματός του, αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ ενώ έδωσε απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

«Το σπίτι είναι ακόμα εργοτάξιο. Μόλις ξεκίνησε η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου όσον αφορά στην αστική μας ζωή αλλά συγχρόνως προτιμάμε τη φύση» ομολόγησε, με χαμόγελο, ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρωτότυπη αυτή τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μας ξεναγεί στο νέο του σπίτι

Εν συνεχεία, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του Νίκου Ευαγγελάτου στους χώρους του νέου του σπιτιού, ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και το επέλεξε με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ αποκαλύπτοντας δε πως θα μετακομίσουν σε αυτό τον Ιούλιο, έναν μήνα πριν από τον γάμο τους στα Χανιά.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.