Survivor Spoiler: Οριστικό – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler

Πολλές ανατροπές αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (14/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, στην ομάδα των Μπλε επικρατεί ένα αρνητικό κλίμα, με την ομάδα να έχει στραφεί κατά του Κρις Σταμούλη, ο οποίος σύμφωνα με τους παίκτες δεν βοηθά στις δουλειές της καλύβας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα, με την ένταση να είναι στα ύψη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας θα ξεπεράσει τα όρια, φωνάζοντας οργισμένος προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Survivors ξεσπούν κατά των αντιπάλων τους με βαριές κουβέντες, ενώ πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτωπα που έχουν ανοίξει είναι πολλά.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Γεμάτο συγκινήσεις και εντάσεις ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πάλεψαν, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στον στίβο μάχης και το πολυπόθητο έπαθλο.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν δυνατό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor All Star.

Ο αγώνας ασυλίας έφτασε στο 9-9 για τις δύο ομάδες, με τον Ηλία Γκότση των Μαχητών να αγωνίζεται για την τελική νίκη στο flag race με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή των Διασήμων και την τελευταία να παίρνει την πολυπόθητη νίκη.

Νικητές του αγώνα ασυλίας ήταν και πάλι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη για ακόμα μια φορά.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Κόκκινη ομάδα κέρδισε τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Έτσι, οι Μπλε έπρεπε να βγάλουν στον “τάκο” δύο ακόμα συμπαίκτες τους.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, η Μελίνα Μεταξά αισθάνθηκε για δεύτερη φορά αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτός Συμβουλίου.

Μετά την ψηφοφορία των Μπλε, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Μελίνα Μεταξά, η οποία ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες της και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος είχε μία ψήφο, αυτή της Μελίνας.

Οι δύο τους θα βρεθούν δίπλα στον πρώτο υποψήφιο, τον Κρις Σταμούλη. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Κυριακής, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κατατροπώσουν τους Μπλε, κερδίζοντάς τους με το συντριπτικό σκορ 10-3.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό τρίτο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή “μάχη”. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του τρίτου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Μπλε, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη.

Οι Μαχητές κάνουν την έκπληξη και κερδίζουν την τρίτη ασυλία και έτσι οι Κόκκινοι ορίζουν τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Πηγή news247.gr

Διαβάστε Επίσης