Συγγνώμη από την Φαίη Σκορδά on air: “Το λάθος ήταν δικό μου”

16 Μαΐου 2024, 10:54 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Συγγνώμη από την Φαίη Σκορδά on air: "Το λάθος ήταν δικό μου"

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης της Φαίης Σκορδά στο Fay’s Time και η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσουν on air την παρεξήγηση που είχαν.

“Κάποια στιγμή είδα κάποιες δηλώσεις και κατάλαβα ότι κάτι έχεις” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά

“Όταν συνεργαστήκαμε στον ΑΝΤ1, ήταν η πρώτη χρονιά που έκανες μόνη σου το Πρωινό. Εγώ εκείνη την χρονιά είχα άλλα προσδοκίες, με τον καιρό όμως, αντιλήφθηκα ότι εκείνη την χρονιά δεν ήσουν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τότε ήταν η πρώτη χρονιά του διαζυγίου, η πρώτη χρονιά που ήσουν μόνη σου στην εκπομπή. Τότε είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο, αλλά ήταν πριν επτά χρόνια. Ήταν μια λάθος διαχείρισή σου σε ένα ρεπορτάζ μου. Για εμένα πες ό,τι θέλεις, απλά τα ρεπορτάζ μου για εμένα είναι τα παιδιά μου και τότε βγάζω νύχια. Για να είμαι δίκαιος όμως, το μεγάλο μου λάθος ήταν δεν έπρεπε να ασκήσω κριτική εκ των υστέρων, έπρεπε να ασκήσω κριτική εκείνη τη στιγμή ή αλλιώς να σωπάσω για πάντα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο έκλεισα” είπε ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης.

“Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Δεν κράτησα κακία, απλά δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Ήταν κάτι που ήταν πάνω στη δουλειά και ήταν στην ώρα μιας live εκπομπής. Το λάθος ήταν δικό μου και σου ζητώ συγγνώμη. Σε σέβομαι και σ’ αγαπώ” συμπλήρωσε από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.