Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του – «Ελπίζω να με βλέπει και να είναι περήφανος»

ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ EVIATHEMA

«Πλέον δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον πατέρα μου, γιατί δεν με ενοχλεί να με συγκρίνουν με το είδωλό μου και το πρότυπό μου», λέει ο Νίκος Μπάρκουλης.

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο 20χρονος που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στο J2US, απαντά για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά και για τον πατέρα του, τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Έκανα μια μέρα τεστ και διαγνώστηκα θετικός. Μια μέρα πριν δεν ένιωθα καλά, αλλά νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Τελικά διαγνώστηκα με κορονοϊό. Δόξα τω Θεώ, το περνάω χαλαρά. Μόνο δεν έχω γεύση. Έχω μπούκωμα και πονόλαιμο», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Για τον πατέρα του, τον αείμνηστο Ανδρέα Μπαρκούλη, ο Νίκος Μπάρκουλης είπε: «Ελπίζω να με βλέπει από εκεί που είναι και να είναι περήφανος. Θυμάμαι τα πάντα από τον πατέρα μου. Το βλέμμα του, το χαμόγελό του και τη φράση που μου έλεγε: “να είσαι πάντα καλός άνθρωπος”».

Μάλιστα, όπως δηλώνει ο Νίκος Μπάρκουλης, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον συγκρίνουν με τον πατέρα του: «Πλέον δεν με αγχώνει η σύγκριση με τον πατέρα μου, γιατί δεν με ενοχλεί να με συγκρίνουν με το είδωλό μου και το πρότυπό μου».

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1