Η συγκίνηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για τους γονείς της – Η σχέση της με τα Λουτρά Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια

ΚΑΤΙΑΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (08/03) η Κάτια Ταραμπανκό.

Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, όταν έφυγε με την οικογένειά της από την Ουκρανία και ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αγαπημένη της μητέρα, τονίζοντας ότι τα κάνει όλα για εκείνη, ενώ θα ήθελε πολύ να μείνει μαζί της στα Λουτρά Αιδηψού της Βόρειας Εύβοιας που τόσο αγαπά εκείνη.

“Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός”, ανέφερε αρχικά η παίκτρια του Survivor 5.

Μιλώντας, στη συνέχεια, για την μητέρα της και για τις δυσκολίες που έχει περάσει, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Αν εγώ είμαι μια φορά μαχήτρια, η κυρία Ναταλία είναι πολύ περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σκέφτομαι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι ή ότι δεν αντέχω εδώ στο Survivor σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου, ‘κοριτσάκι μου, κάτσε στα αυγά σου γιατί αυτό που περνάς είναι πανηγύρι μπροστά σε αυτό που πέρασε η μαμά σου ερχόμενη στην Ελλάδα'”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Οτιδήποτε και να κάνω το κάνω για τη μαμά μου. Τη σέβομαι σαν άνθρωπο, είναι το παράδειγμά μου, η δύναμή μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου. Προτιμώ να πάω διακοπές με τη μάνα μου, παρά με οποιαδήποτε φίλη μου. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, ήρθε εδώ όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για δυο χρόνια έμενα με τον μπαμπά στην Ουκρανία και τα έχτισε όλα μόνη της με μια ραπτομηχανή“, είπε συγκινημένη η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!