Τάκης Καραγκούνιας: «η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά»

karagounias

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (09/01) ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν γίνει στα δύο πρώτα επεισόδια του φετινού Survivor.

«Τη Δώρα τη θαυμάζω και εκτιμώ αυτό που έχει κάνει. Υφίσταται ένα bullying από τους νεότερους, το βίωσα κι εγώ δύο χρόνια. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Κατευθείαν μόλις φεύγουμε από το αεροδρόμιο σχηματίζονται κλίκες», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μέσα Δαλάκα, Αντωνά, Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να σπάσει να ξέρετε. Όλοι αυτοί κάνουν παρέα από έξω. Δεν το βλέπω ως κακό αυτό, είναι μία στρατηγική και είναι δικαίωμά τους», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Survivor 2024: Τα πρώτα πλάνα από τον αγώνα ασυλίας – Δείτε το βίντεο

«Πέρσι η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μία παράβαση στο πιο ένοχο πράγμα που υπάρχει στο Survivor, που είναι η επικοινωνία. Αποδείχθηκε αυτό που είχε πει ο Μπάρτζης, αλλιώς δεν θα τις απέβαλε ο κύριος Ατζούν. Ήταν η αρχική συμφωνία», σχολίασε αμέσως μετά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Μην ξεχνάμε κάτι: η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά. Βλέπουμε κάθε χρόνο ότι κάνει τα πάντα για να πάει στο Survivor, γιατί είναι καλά τα λεφτά και δικαίωμά της. Χθες πήρε τον 10ο πόντο και φώναξε με έπαρση. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Αυτή παίζει τέσσερα χρόνια και οι άλλες κοπέλες μπήκαν πρώτη φορά. Για να δούμε σε λίγο καιρό», τόνισε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Άδειασμα» στον Άγγελο Γεωργουδάκη

Ο Τάκης Καραγκούνιας στην συνέχεθια της εκπομπής έστρεψε τα βέλη του κατά του Άγγελου Γεωργουδάκη, του 21χρονου παίκτη των Μαχητών. «Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι για τον Άγγελο, τον συντοπίτη μου. Τον ξέρω εδώ και πέντε χρόνια, που του έκανα κάποια personal πυγμαχίας. Δεν είναι πυγμάχος, δεν έχει αγωνιστεί. Επειδή ο Άγγελος με είπε μέντορά του, με πίκρανε, γιατί δεν είμαι μέντοράς του. Αν ήμουν μέντοράς του, θα με είχε ενημερώσει ότι έχει δηλώσει συμμετοχή. Εγώ το έμαθα λίγες ημέρες πριν φύγει. Με έχει πικράνει αλλά το έχω ξεπεράσει. Δεν είναι βατραχάνθρωπος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Προσπάθησε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση στους καταδρομείς αλλά εγκατέλειψε στις τρεις εβδομάδες. Δεν την έχει τελειώσει», αποκάλυψε ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Άγγελο Γεωργουδάκη.