Τάσος Ξιαρχό: Νέα προκλητική δήλωση κατά της Δανάης Μπάρκα

Επιμένει να προκαλεί ο γνωστός χορογράφος και influencer Τάσος Ξιαρχό… Αφού έδωσε σημάδια ζωής την ώρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει έβαλε και πάλι στο στόχαστρο του όσες έχουν λίγα παραπάνω κιλά.

Με αναρτήσεις στους στο Tik Tok ξεκίνησε να απολογείται, αλλά στο τέλος έκανε νέα προκλητική ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα.

Ο Τάσος Ξιαρχό λοιπόν με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok τόνισε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με 50 χάπια.

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε στην ανάρτησή του και συμπλήρωσε:

«Οταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

Από τα παραπάνω φαίνεται πως ο Τάσος Ξιαρχό κατάλαβε το λάθος του, αλλά επανήλθε γράφοντας χαρακτηριστικά. «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»… Στη συνέχεια κατέβασε την ανάρτηση…

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο