in

Το Τατουάζ: Με αίμα θα γραφτεί το τέλος – Ο θάνατος που θα σοκάρει το κοινό!

Μετά το «κλειστό» γύρισμα που έγι­νε σε στούντιο στην Κύπρο για τον «πιλότο» της νέας δραματικής σει­ράς που ετοιμάζουν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, σειρά είχε την εβδομάδα που μας πέρασε η Κέρκυρα.

Τα γυρίσματα του σίριαλ, που θα βασίζε­ται στο τρίπτυχο μυστήριο – δράση – ίντρι­γκα, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στη Ρώμη. Τόσο στο νησί των Φαιάκων όσο και προσεχώς στην Αιώνια Πόλη οι σκηνές είναι ως επί το πλείστον εξωτερικές. Ο Αντρέας Γεωργίου θα είναι στο βασικό πρωταγω­νιστικό καστ του καινούργιου σίριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μαζί με δημοφι­λείς συναδέλφους του, όπως η Πέμη Ζούνη, η Θάλεια Ματίκα, ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της εταιρείας παραγωγής, ο «πιλότος» τηλεταινία πρέ­πει να είναι έτοιμος μέσα στο πρώτο δεκα­ήμερο του Μαΐου, ώστε αμέσως μετά να δειγματιστεί στους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει το Tv Έθνος, κρίθη­κε αναγκαίο να ολοκληρωθεί ο ρόλος του «Νικόλα» στο «Τατουάζ» λόγω του φόρτου εργασίας του Ανδρέα Γεωργίου.

Το φινάλε λοιπόν του αδιάφθορου αστυνομικού θα γραφτεί με αίμα.

Ο Νι­κόλας φθάνει κοντά στην εξάρθρωση των εγκεφάλων του κυκλώματος λαθρεμπορίου όπλων, όμως δεν θα προλάβει να το απο­καλύψει. Έπειτα από δύο προειδοποιήσεις (μεταξύ των οποίων και μία απαγωγή) θα δοθεί εντολή θανάτου του ήρωα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν ενός συγκλονιστικού επει­σοδίου, ο Νικόλας δολοφονείται και μάλι­στα μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του Αθηνάς.

Η κοπέλα παρά το γεγονός ότι σοκάρεται, είναι και αυτή έμπειρη αστυνομικός. Έτσι αμέσως ειδοποιεί ασθενοφόρο και ο Νικόλας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατά­σταση στο νοσοκομείο. Εκεί θα ξεψυχήσει βυθίζοντας την αγαπημένη του στο πένθος. Την ίδια στιγμή ειδοποιείται και η μητέρα του (Βάσια Παναγοπούλου) που σοκάρεται με την είδηση της δολοφονίας του.

Εσπευ­σμένα ταξιδεύει από την Ιταλία στην Ελλά­δα προκειμένου να συνοδεύσει τον γιο της στην τελευταία του κατοικία. Το αιματηρό φινάλε του ρόλου του «Νικόλα» αναμένε­ται να προβληθεί περί τα μέσα Μαΐου.

Θα είναι το πρώτο από τα φινάλε των ιστοριών που θα οδηγήσουν σταδιακά το «Τατουάζ» στην ολοκλήρωση του έπειτα από δύο επι­τυχημένες σεζόν προβολής του στον Alpha.

Κάποιοι ήρωες στο τέλος θα ευτυχίσουν και άλλοι θα πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους

piraeuspress

Πάνος Καραμούζης: Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας είναι εκείνη που μας δείχνει το δρόμο !!!

Ευαγγελία Μιμίκου: Νισάφι με τους γραπωμένους στην εξουσία