Το ζευγάρι που κέρδισε στον τελικό του «Just the two of Us»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου

Μετά από έξι ώρες, που διήρκησε ο τελικός του J2US, ο Νίκος Αλιάγας ανακοίνωσε το ζευγάρι που κέρδισε στο υπέρλαμπρο show του Alpha.

Στην τελική φάση του μουσικοχορευτικού διαγωνισμού έφτασαν ο Μαρίνος Κονσόλος με την Ελένη Δήμου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Stan, ο οποίος αντικατέστησε τον Χάρη Βαρθακούρη που νοσεί με κορωνοϊό.

Ωστόσο, το ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε τόσο το κοινό, όσο και την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή του δεν ήταν άλλο από τα φαβορί, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου.

Όλο αυτό το διάστημα, οι δύο γυναίκες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στο φαντασμαγορικό show και έχουν αποσπάσει εξαιρετικές βαθμολογίες με τις εμφανίσεις τους.

Αυτή τη φορά, το ντουέτο επέλεξε να ερμηνεύσει το «Lady Marmalade» φορώντας σέξι κατακόκκινα φορέματα και τόσο τα φωνητικά τους όσο και η εκρηκτική τους παρουσία, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.&lt