Βασίλης Τερλέγκας: “Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε τώρα τι είπε ο Νταλάρας και γιατί”

terlegas

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Ο Βασίλης Τερλέγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και τόνισε πως έχει δίκιο ως ένα βαθμό, αλλά δεν χρειάζεται κάποιος να ασχοληθεί περισσότερο με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα είπε πως «ας τον Νταλάρα να το λέει (σ.σ. το σχόλιο για τις διαφημίσεις από τραγουδιστές). Και ο Κλούνεϊ κάνει καφέδες, που είναι το πρόβλημα; Αλλά και ο Νταλάρας είναι το κεφάλαιο της Ελλάδος. Και τα παιδιά είχαν δίκιο και ο Νταλάρας είχε δίκιο. Δηλαδή αν ήμουν εγώ και βλέπω ένα κορίτσι που ξεκινάει να γίνει δημοσιογράφος, θα του έδινα λίγο θάρρος. Δεν είναι κακό. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ασχοληθούμε τώρα με το τι είπε ο Νταλάρας, γιατί το είπε».

«Εγώ έχω φάει τον ρατσισμό της αρκούδας, δεν το συζητάω. Από μικρό παιδί. Πάλεψα όμως με τον εαυτό μου και νίκησα. Ρατσισμός πολύς. Το είδος της μουσικής μου είναι καθαρά βυζαντινό και δεν τραγουδιέται εύκολα, είναι δύσκολο, ναι το παραδέχομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να με χτυπάς εσύ κύριε δημοσιογράφε από το πρωί μέχρι το βράδυ και το μαγαζί μου να είναι γεμάτο».

«Υπήρχε και ένας δημοσιογράφος που με χτυπούσε ανελέητα, τον θυμάμαι. Θα τον βρω όμως, ζει. Είχε πει “τα σημεία των καιρών” και με είχε φωτογραφία. Είχε πει ότι είμαι ένα αποτσίγαρο πεταμένο σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βασίλης Τερλέγκας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.