Victor Vernicos: «Μπορεί να μην τα κατάφερα, αλλά κρατώ ψηλά το κεφάλι»

vernicos

Ο Victor Vernicos και το «What They Say» επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά, που ήθελαν την ελληνική συμμετοχή της Eurovision να μην προκρίνεται στον τελικό.

Το βράδυ της Πέμπτη 11 Μαίου, ο 16χρονος δεν κατάφερε να πείσει το κοινό με την ερμηνεία του και παρέμεινε εκτός διαγωνισμού. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται να μην πτοείται από τον αποκλεισμό, αφού όπως έγραψε σε νέα ανάρτησή του στα social media, έχει «το κεφάλι του ψηλά».

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Victor Vernicos ανέβασε ένα νέο βίντεο μέσα από το προφίλ του στο TikTok. Ο ίδιος χορεύει σε μία ταράτσα με φόντο τον ήλιο και στο κλιπ ακούγεται ένα από τα τραγούδια του.

«Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω στον τελικό της Eurovision, αλλά κρατάω το κεφάλι μου ψηλά και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το τραγούδι» έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο

@victorvernicos

This is ‘968 Paradox’ #eurovision2023 🫶🏼🤍🫶🏼

♬ 968 Paradox First Sneak Peak – Victor Vernicos

Η πρώτη ανάρτησή του, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Σε story που ανάρτησε μέσω Instagram το βράδυ του Α’ ημιτελικού, ο Victor Vernicos θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν σε αυτή την εμπειρία.

«Σας αγαπώ παιδιά. Σύντομα θα έρθουν πολλά περισσότερα. Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές της Eurovision για την καταπληκτική εμπειρία», έγραψε.

Δείτε το story:

victor

Η πρώτη συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του

Ο Victor Vernicos έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον διαγωνισμό, μιλώντας για την εμπειρία του στη Eurovision στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά τη συμμετοχή του, ο νεαρός τραγουδιστής απάντησε: «Δεν θυμάμαι, νομίζω ο σκηνοθέτης μας, μόλις κατέβηκα απ’ τη σκηνή, όλοι είχαν χαρεί, όλοι ήταν στα παρασκήνια. Είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνιση».

«Ο πατέρας μου ήταν με την ελληνική συμμετοχή, πιο ψηλά και από τους Έλληνες» πρόσθεσε ο Victor Vernicos.

Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε μετά τον αποκλεισμό του από τη Eurovision, σχολίασε: «Τα περισσότερα [που έρχονται], σίγουρα είναι και άλλα τραγούδια, συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική, πάντα τα δίνω όλα, όπως έκανα στη σκηνή της Eurovision. Πάντα με βάζω στο deep-end, όπως λέγεται, άκουσα κάτι τώρα τελευταία: “γιατί να βάζεις στόχους που μπορείς να πετύχεις, βάζε στόχους που φοβάσαι ότι δεν μπορείς να πετύχεις”. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω».






Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ