Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού – Οι δικαιούχοι και η τελική προθεσμία για την αίτηση

epidoma

Aπό σήμερα (19/12) λειτουργεί και πάλι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού για το έτος 2023 και με καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο και τον ΟΠΕΚΑ, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2023 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.

Προθεσμία για την αίτηση

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση σε αυτόν τον σύνδεσμο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024. Μετά τις 15/01/2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή για το έτος 2023.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν την σχετική σελίδα του ΟΠΕΚΑ σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση