Συντάξεις Ιουλίου 2022: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές στους συνταξιούχους

SYNTAXEIS

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα αρχίσουν να καταβάλλονται και οι συντάξεις του Ιουλίου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, οι συνταξιούχοι -ανάλογα το ταμείο στο οποίο ανήκουν- θα βλέπουν τα χρήματα από τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, στους λογαριασμούς τους. Σημειώνεται πως τα χρήματα καταβάλλονται από την προηγούμενη εργάσιμη και οι δικαιούχοι τα «βλέπουν» στους λογαριασμούς τους τις ημερομηνίες που ακολουθούν.

Με βάση τον προγραμματισμό του e-ΕΦΚΑ οι πληρωμές θα γίνουν:

  • Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 29 Ιουνίου 2022 ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Πηγή reader.gr