Απολυτήριο Λυκείου και Γυμνασίου με ένα «κλικ» – Διαθέσιμη η υπηρεσία στο gov.gr

ΛΥΚΕΙΟ9

Τη δυνατότητα να εκδίδουν ψηφιακά το απολυτήριο ή το πτυχίο τους έχουν οι απόφοιτοι γυμνασίων και λυκείων, γενικών και επαγγελματικών.

Την δυνατότητα αυτοί έχουν όσοι αποφοίτησαν από το σχολικό έτος 2016-2017 και μετά, καθώς είναι διαθέσιμες οι σχετικές υπηρεσίες στο gov.gr, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο gov.gr, στην κατηγορία «Εκπαίδευση / Αποφοίτηση από το σχολείο». Για την είσοδο στην εφαρμογή απαιτούνται κωδικοί Taxisnet, ενώ για όσο διάστημα ο απόφοιτος είναι ανήλικος οι τίτλοι εκδίδονται με ενέργειες των κηδεμόνων.

Το απόσπασμα του τίτλου που εκδίδεται έχει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα, αποθηκεύεται στη θυρίδα του πολίτη (my.gov.gr) και μπορεί είτε να σταλεί ηλεκτρονικά σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία είτε να τυπωθεί και να κατατεθεί.

Ερέτρια Ευβοίας: 12 Χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε ανήλικο και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε Δάσκαλο από την Ερέτρια – Πάγωσαν όλοι στην αίθουσα με τις δηλώσεις του κατηγορούμενου και των μαρτύρων του [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Στο μάτι του κυκλώνα η Αταλάντη – Δεν άφησε τίποτα όρθιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Βόρεια Εύβοια: Πυρκαγιές λόγω κεραυνών σε 3 σημεία – Η μια κοντά στον Όσιο Δαυίδ

Τέλος τα δωρεάν self test από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο