Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Τι ώρα θα βγουν οι βαθμοί

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Τι ώρα θα βγουν οι βαθμοί Πανελλήνιες Αποτελέσματα (2021):

Στα ύψη έχει φθάσει η αγωνία των υποψηφίων. Τα αποτελέσματα (οι βαθμοί) θα σταλούν στο κινητό μέσω SMS από το Υπουργείο Παιδείας για πρώτη φορά ενώ παράλληλα θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr αλλά και στις σχολικές μονάδες.

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2021 θα αναρτηθούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr.

Οι βαθμοί θα σταλούν με sms σε όσους έχουν κάνει αίτηση έως την Τρίτη 6 Ιουλίου στο smsresults.minedu.gov.gr. Οι εκτιμήσεις λένε ότι οι βαθμοί των υποψηφίων θα γίνουν γνωστοί περίπου στις 11:30 με 13:00 το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου 2021.

Την ίδια ώρα θα αναρτηθούν και στα σχολεία τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι καταστάσεις βαθμολογιών κατά την ανάρτησή τους στις σχολικές μονάδες δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους.

Πολύ σημαντικό για τους υποψηφίους είναι η ανάρτηση των στατιστικών των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων καθώς θα μπορεί να δώσει μια εικόνα για την φετινή πορεία των βάσεων και θα βοηθήσει τους υποψηφίους στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Πευκί – Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης 2021: Η τρίτη ημέρα της διοργάνωσης θεσμός ολοκληρώθηκε [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Πευκί: Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Βίκυ Κουβέλη μιλά για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης στο eviathema.gr

Βόρεια Εύβοια – Γιώργος Τσαπουρνιώτης για κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών: “Ξεκινάμε σκληρές κινητοποιήσεις για να αποτρέψουμε αυτήν την άναρχη απόφαση”

Ηρακλής Ψαχνών: Τέλος εποχής για την ομάδα και επίσημα – Απών ο Ψαθάς από την συνεδρίαση – Γκόγκου: ” Να βάλει ο κ. Ψαθάς τους εργολάβους που συναντιέται στο γραφείο του να βοηθήσουν την ομάδα”

Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από την ζωή ο 60χρονος Δημήτρης Βλάχος

Βόρεια Εύβοια: Στα χέρια της Γ ΟΠΚΕ 35χρονος διακινητής ναρκωτικών

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι