Κλειστά πανεπιστήμια λόγω κακοκαιρίας: Σε ποιες σχολές δεν θα γίνουν μαθήματα την Παρασκευή

ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ EVIATHEMA

Η κακοκαιρία «Μπάλλος», που πλήττει από το πρωί της Πέμπτης (14/10) πολλές περιοχές της χώρας, έχει δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετά πανεπιστήμια. Η Καλών Τεχνών πλημμύρισε, ενώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Φιλοσοφική Σχολή το ταβάνι έσταζε νερά…

Αύριο, Παρασκευή (15/10) λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας κάποια πανεπιστήμια έχουν ανακοινώσει την αναστολή των μαθημάτων τους. Μέχρι στιγμής, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Φιλοσοφική Σχολή δεν θα γίνουν μαθήματα.

«Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου. «Με απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα» αναφέρει η ανακοίνωση της Φιλοσοφικής.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/10) στην ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την κακοκαιρία, και κάποια σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο, Παρασκευή (15/10). Όπως είπε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, η απόφαση αφορά την Αττική, την Εύβοια και την Χαλκιδική.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο