Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκε η μείωση της ύλης

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τα Γενικά, τα Επαγγελματικά και τα Εσπερινά Λύκεια

Εξετάσεις Πανελληνίων 2021

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης των Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) για το σχολικό έτος 2020-2021 αποφάσισε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Κλειστά από Δευτέρα κομμωτήρια, καταστήματα με click away και κέντρα περιποίησης νυχιών

Η Υπουργός αιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) να εισηγηθεί συγκεκριμένες περικοπές της ύλης των μαθημάτων γενικής παιδείας, μαθημάτων ομάδων προσανατολισμού και μαθημάτων ειδικότητας για τις πανελλαδικές εξετάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η συνεχιζόμενη πανδημία στην εκπαίδευση.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων βρίσκεται κοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και σε διαρκή συνεννόηση με τους ειδικούς, ώστε να επιτευχθεί ο διττός στόχος: η διασφάλιση της ατομικής και δημόσιας υγείας και ταυτόχρονα η απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η Υπουργική απόφαση για ΓΕ.Λ σε μορφή pdf.

Η Υπουργική απόφαση για ΕΠΑ.Λ. και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ σε μορφή pdf.

Protothema.gr

Χαλκίδα Ευβοίας: Εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας σε παραλία της Χαλκίδας

Χαλκίδα Ευβοίας: Βραδινή ληστεία σε σούπερ Μάρκετ – Τους απείλησε με μαχαίρι και “βούτηξε” ότι βρήκε

Αμάρυνθος: Συγκινητικό το μήνυμα της Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τον 24χρονο :”Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη…. – Ο 24χρονος που τραυματίστηκε τα Θεοφάνια είχε γίνει δότης μυελού λίγες μέρες πριν”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δολοφονία Τσακανίκα: Στον ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος του Χαλκιδαίου Επιχειρηματία [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Προκόπι Ευβοίας: Απίστευτη καταδίωξη δύο Ελλήνων από την Γ ΟΠΚΕ – Πέταξαν τα 18 γραμμάρια ηρωίνης στο δρόμο νομίζοντας ότι δεν θα τα βρούνε

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο