Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου αρχίζουν οι πανελλήνιες εξετάσεις και το υπουργείο Παιδείας έδωσε σήμερα (11.06.2021) νέες οδηγίες για τα self test που πρέπει να κάνουν υποψήφιοι και εκπαιδευτικοί.
Η συμμετοχή υποψηφίων, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις πανελλήνιες προϋποθέτει την προηγούμενη διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ και την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης, τονίζει το υπουργείο Παιδείας.
Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος σε αυτοδιαγωνιστικό τεστ, το τεστ θα πρέπει να επαναληφθεί σε δημόσια δομή. Εδώ η λίστα με τις διαθέσιμες δημόσιες δομές για διενέργεια επαναληπτικού τεστ από Δευτέρα έως Παρασκευή: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia.pdf
Και εδώ οι δομές που λειτουργούν τις Κυριακές: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia-kiriakis.pdf
Το υπόλοιπο πρωτόκολλο ΕΔΩ.
Το δεύτερο self test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.
Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.
ΣΟΚ στην Θήβα: Πόλεμος μεταξύ οικογενειών Ρομά με 4 τραυματίες μετά από πυροβολισμούς με καραμπίνα
Θρίλερ για γυναίκα στην Εύβοια – Ανακοίνωσε στο Instagram ότι θα αυτοκτονήσει
Νάσος Κάτρης: Το σπαρακτικό αντίο της Μαριάντας Πιερίδη
Απέραντη θλίψη – Νεκρός βρέθηκε 37χρονος Χαλκιδαίου μεσα στο σπίτι του
Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News
Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις
Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today
Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr
Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο