Πως θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία – Σήμερα ανακοινώσεις Κεραμέως – Τσιόδρα – Χαρδαλιά

720 716071 c79b5421ae a5c69d31835d429d

Σήμερα, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την Νίκη Κεραμέως σε συνδιασμό με τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά, για την εξειδίκευση των μέτρων που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία των σχολείων και άλλων εκπαιδευτικών δομών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 24.000 και πλέον ευρώ για την προβολή γενικής γραμματέως του υπουργείου προστασίας του πολίτη…σε “δημοσιογράφο Εύβοιας”

Μετά από την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπαίδευση, τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου θα αρχίσουν ξανά στις 11 Μαΐου ενω μια εβδομάδα μετά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου αλλά και το Γυμνάσιο.

Με άλλους κανόνες όμως θα λειτουργήσουν τα σχολεία που θα περιορίσουν -όσο είναι δυνατό- τον συγχρωτισμό, είπε ενώ σημείωσε ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα υποστηρίζει ταυτόχρονα   παιδιά τα οποία, για ειδικούς λόγους, δεν πρέπει να έρθουν στη τάξη.

Ψαχνά Ευβοίας: Σύλληψη ημεδαπού πριν λίγο για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοτικά και νηπιαγωγεία παραμένουν κλειστά με ενδεχόμενο, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανοίξουν την 1η Ιουνίου μόνο με την απόλυτη σιγουριά ότι είμαστε τελείως ασφαλείς με την πορεία της πανδημία να είναι καθοδική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευτέρης Ραβιόλος: Συνεχίζουμε το διάλογο για την επόμενη μέρα με τους παραγωγικούς τομείς της τοπικής μας οικονομίας

Φάνης Σπανός: Τηλεδιάσκεψη σήμερα με τους υφυπουργούς οικονομικών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων – Οι παραλίες του δήμου θα αποκτήσουν μπάρες προσβασημότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες