Αμετανόητος ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Διρφύων Μεσσαπίων

Μιχάλης Καλαβρής

Μονταρισμένη φωτογραφία με το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα στη θέση ενός διασώστη του ΕΚΑΒ και το πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη στη θέση ενός μικρού παιδιού που έχει διασωθεί από το μεγάλο σεισμό της Τουρκίας δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλης Καλαβρής δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι κάνει ζημιά στο κόμμα του. Η Πολιτική κριτική ακόμα και η σάτιρα έχουν όρια.. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται έτσι μια εικόνα που εκφράζει τον απόλυτο πόνο και την καταστροφή ως «εργαλείο»  για λίγα λαϊκ ..

Σε όλα υπάρχουν  κόκκινες γραμμές… Αυτό δεν είναι ούτε πολιτική κριτική ούτε κάν κακό χιούμορ..Όταν μάλιστα ο ίδιος το παραδέχεται ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό τότε ακόμα και η ντροπή …ντρέπεται! Μια κυρία του έγραψε τα αυτονόητα ότι δηλαδή.. « Πέρα απ’ τις πολιτικές μας πεποιθήσεις αυτό δεν είναι χιούμορ πάνω σε συντρίμμια.»

Και φυσικά δεν είναι χιούμορ είναι ασέβεια στο ανθρώπινο δράμα και ύβρις.
Αλλά το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αμετανόητος απαντά ότι δεν πρόκειται για χιούμορ..

Εμείς τι να πούμε..Έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν ανάλογες πολιτικές συμπεριφορές που βλάπτουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά αυτή το φορά ο πρόεδρος το τερμάτισε!