Αναβολή ζήτησε σήμερα ο Θωμάς στην μήνυση που είχε κάνει για την αιολική ενέργεια.

Αναβολή 1

Αναβολή ζήτησε σήμερα από το δικαστήριο ο πρώην δήμαρχος Δ. Θωμάς (μέσω του δικηγόρου του) σε μήνυση που είχε κάνει στον δήμαρχο Θανάση Μπουραντά , στον αντιδήμαρχο Χρήστο Σαμαρά και σε μια  μπλόγκερ της Εύβοιας.

Η μήνυση είχε γίνει γιατί τέσσερις πρόεδροι χωριών  από την ενότητα Δυστίων (Καλέντζι, Κόσκινα, Κριεζά και Ζάρκα) είχαν καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο ότι επί Θωμά χάθηκαν τα χρήματα της αιολικής ενέργειας για τις κοινότητες τους.

Ο πρώην δήμαρχος αντί να κάνει μήνυση στους προέδρους έκανε στο Μπουραντά το Σαμαρά και στην Μπλόγκερ που είναι και ραδιοφωνική παραγωγός και το είπε στο ραδιόφωνο..

Όμως η συγκεκριμένη μπλόγκερ τότε αγαπούσε τη δημοτική αρχή ενώ σήμερα αγαπά το Θωμά..

Έτσι ο Θωμάς δυσκολευόταν μάλλον να πάει σήμερα στο δικαστήριο.. προφανώς από τα χιόνια που είχε ο δρόμος!!! (δόθηκε αναβολή για τις 25-9-2023)

Πάντως επειδή ο πρώην δήμαρχος έχει ένα σοβαρό δικαστήριο στις 21 Φεβρουαρίου στο κακουργιοδικείο Χαλκίδας και στις 16 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενο πάλι τον ίδιο για απιστία… ενδέχεται να έχει γενικότερα δυσκολίες να παραστεί στα δικαστήρια… Οι γνωρίζοντες εύχονται από «καρδιάς» .. να μην υπάρξουν στο άμεσο μέλλον άλλα κωλύματα στα δικαστήρια για να λάμψει η αλήθεια!