Επίπεδο καφενείου από τον Παναγιώτη Αναγνώστου

αναγνωστου

Θλιβερή εικόνα παρουσίασε το δημοτικό συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου από τη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Αναγνώστου ο οποίος μίλησε σαν να βρίσκεται όχι σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου αλλά σε καβγά της Τρούμπας.

Είπε στον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Μαστροκώστα εσύ  «βούλωστο τώρα»..και μετά πρόσβαλε τον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά λέγοντας ότι ο Αναγνώστου είναι του πολυτεχνείου και ο δήμαρχος του Γυμνασίου.

Φυσικά όταν κατέχεις ένα πτυχίο δεν σημαίνει ότι είσαι και μορφωμένος κάτι που απέδειξε περίτρανα  ο κ Αναγνώστου δείχνοντας ότι έχει σοβαρή έλλειψη παιδείας.

Ας δούμε όμως πως σπούδασε ο κ Αναγνώστου που κομπορρημονεί σε κάθε ευκαιρία για τις γραμματικές του γνώσεις.

Αποφοίτησε από μια τεχνική σχολή και μπήκε στη ΔΕΗ..Τον έβαλαν γιατί τότε δεν υπήρχε ΑΣΕΠ.. Δηλαδή τον βόλεψαν!

Ενώ πληρωνόταν από τη ΔΕΗ.. πήγε σε Τεχνολογικό ίδρυμα..Σπούδαζε στο ΤΕΙ αλλά πληρωνόταν με τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη και του καταναλωτή..

Μόλις τελείωσε το ΤΕΙ μπήκε με κατατακτήριες στο πολυτεχνείο.. Πληρωνόταν από την επιχείρηση για να σπουδάζει..

Για καμιά δεκαριά χρόνια ο κ Αναγνώστου δεν απασχολούνταν στην επιχείρηση αλλά πληρωνόταν με παχυλό μισθό για να σπουδάζει..

Πόσα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό; Να χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτος για να σπουδάζουν..

Και αφού πήρε το πτυχίο του Μηχανικού..τι έμαθε;

Έμαθε να προσβάλει δημόσια έναν άνθρωπο που ο Ευβοϊκός λαός τον εκλέγει με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους εδώ και τριάντα χρόνια.

Ο κ Αναγνώστου ..ο Δημοτικός σύμβουλος που πήρε εξακόσιες ψήφους και εξελέγει σύμβουλος..  Ας κατέβει εκείνος στο στίβο της πολιτικής ως υποψήφιος δήμαρχος ή Νομάρχης να δούμε πόσες ψήφους θα πάρει και ας αφήσει τα περί μορφώσεώς του…

Δυστυχώς η παιδεία και η καλή συμπεριφορά δεν αποκτιούνται στα πανεπιστήμια ούτε επιδοτούνται από την ΔΕΗ!!!