Ερασιτεχνισμός και προχειρότητα στην συγκέντρωση της παραλίας Χαλκίδας για τις ανεμογεννήτριες. Διάβαζαν το όνομα του κάθε πικραμένου

Προχειρότητα

Τουλάχιστον ατυχής ήταν η επιλογή της κοπέλας που διάβαζε τα ονόματα των παρευρισκόμενων στην κινητοποίηση κατά των ανεμογεννητριών στην Χαλκίδα..

Όποιος πήγαινε και έδινε το όνομά του και ένα τίτλο διαβάζονταν από το μικρόφωνο..Χωρίς καμία ιεραρχία χωρίς καμιά σειρά..

Έτσι αναγνώστηκε το όνομα ενός προέδρου τοπικής κοινότητας πριν από το όνομα των δημάρχων δημοτικοί σύμβουλοι πριν από τους βουλευτές και ένας εκπρόσωπος ενός αυτοσχέδιου συλλόγου που περιελάμβανε μόνο τον εαυτό του πριν από προέδρους φορέων..

Ακούστηκαν πολλά ονόματα διάφορων πικραμένων που επιζητούν διαχρονικά την αναγνώριση.. Ένας μακρύς κατάλογος από ονόματα που θα μπορούσαν να μην είχαν αναγνωσθεί αφού αρκούσε ο τίτλος των φορέων διοργανωτών! Όπως Π.Χ..Δήμος και Δημοτικό συμβούλιο ταδε Ορειβατικός σύλλογος ταδε κλπ κλπ

Πάλι καλά δηλαδή που δεν είχε κάποιος άλλος παρευρισκόμενος όρεξη για πλάκα να πάει και να δώσει το όνομά του ως πρόεδρος του συλλόγου εκδιδομένων γυναικών στο τρίγωνο Ψειρή-Βουκουρεστίου Συγγρού… Θα διαβάζονταν χωρίς δεύτερη σκέψη και με όλες τις τιμές!