Παιδική Χαρά ο Δήμος Χαλκιδέων: Με απευθείας αναθέσεις έκλεισε την χρονιά η Dream Team της Βάκα

Έλενα Βάκα

Συνεχίζει το φαγοπότι στο Δήμο Χαλκιδέων από την Δήμαρχο Έλενα Βάκα και την Dream Team των προέδρων των Οργανισμών του Δήμου.

Ακόμα και μια ημέρα πριν αλλάξει ο χρόνος, δεν έχασαν ευκαιρία, και μοίρασαν για ακόμα μια φορά απευθείας αναθέσεις σε φιλικά πρόσωπα της δημάρχου, δικαιολογώντας μάλιστα με κατάθεση προσφοράς μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Υπηρεσίες ηλεκτρονικής
πληροφόρησης, για λογαριασμό του ΔΑΕΠΕΧ και μια ακόμη για τον ΔΟΑΠΕΧ.

Μια πρόσκληση που όλος τυχαίως έλαβε μια συγκεκριμένη ενδιαφερόμενη, ενώ θα έπρεπε να την έχουν λάβει και άλλοι που προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα στις 30/12 όπως βλέπουμε στην Διαύγεια, το συγκεκριμένο άτομο έλαβε το ποσό των 620 ευρώ για ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜ/ΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, από τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Στις 27/12 μετά από απόφαση της Προέδρου του ΔΑΕΠΕΧ Βασιλική Κόντου δόθηκαν 1227,60 με αιτιολογία Υπηρεσίες ηλεκτρονικής πληροφόρησης.

Όπως έχει παραδεχθεί η κυρία Κόντου όλες αυτές οι αναθέσεις προέρχονται μετά από εντολή της Δημάρχου, στην οποία έχει εκφράσει την ενόχληση της, κάτι που φυσικά δεν πτόησε την Έλενα Βάκα.

Όπως έδειξε η ιστορία, το σκεπτικό της Δημάρχου ενόχλησε και άλλους συμβούλους, κάτι που οδήγησε σε παραιτήσεις τους…Και ποιος ξέρει μέχρι τέλος της θητείας αν θα ακολουθήσουν και άλλες.