Προσοχή στα blog απατεώνων

29 Σεπτεμβρίου 2023, 9:01 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Blog απατεώνων αυτοπροσδιοριζόμενων ως “δημοσιογραφικά” και “ενημερωτικά” site αναρτούν ψεύτικες ειδήσεις παραπληροφορούν τον κόσμο και αναρτούν κατευθυνόμενα  ευχαριστήρια ιδιαίτερα τις ημέρες των εκλογών.

Βέβαια το κακό δεν είναι αυτό (πλην των περιπτώσεων που ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος υποψήφιος στις εκλογές), μιας και ο καθένας μπορεί πλέον μέσω των κοινωνικών δικτύων να γράφει την άποψή του για οτιδήποτε και για οποιονδήποτε, φυσικά με σεβασμό και αξιοπρέπεια, το κακό και μάλιστα ποινικά κολάσιμο είναι να φτιάχνει ένα blog, να βαπτίζει τον εαυτό του δημοσιογράφο, να παίρνει “μαύρα” χρήματα για να διαφημίζει καταστήματα, επιχειρήσεις, πολιτικά πρόσωπα και ότι άλλο προκύπτει, εν όψη εκλογών,  χωρίς να υπάρχουν τα κατάλληλα έγγραφα.

Για να συντηρείς ένα blog θα πρέπει πρώτα να κάνεις έναρξη στην εφορία, να πληρώνεις ΕΦΚΑ ,να είσαι γραμμένος στο ΓΕΜΗ και πολλά άλλα που πιθανόν οι απατεώνες αυτοί τα γνωρίζουν αλλά προφανώς δεν είναι δυνατόν να τα πραγματοποιήσουν γιατί πολύ απλά ,ούτε δημοσιογράφοι μπορούν να είναι ,ούτε έχουν την πρόθεση να είναι νόμιμοι απέναντι στην πολιτεία.

Φυσικά και για όσο έχουν το παράνομο αυτό blog  μετά από έλεγχο που θα τους γίνει θα τραβάνε τα μαλλιά τους γιατί τα πρόστιμα φτάνουν μέχρι και 30.000 ευρώ με το ποσό να διπλασιάζεται και να τριπλασιάζεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα που το έχουν. Για αυτό λοιπόν προσοχή στους απατεώνες!!!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.