Πρώτος στόχος για τον Σπύρο Πνευματικό η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Εύβοια Νέα Βουλευτής Σπύρος Πνευματικός

Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ από τους πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, επιδιώκοντας την υλοποίηση έργων, τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Πεποίθησή του είναι όπως επανειλημμένως έχει τονίσει, ότι πρέπει να ασχοληθούν με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, να αφουγκραστούν τις πραγματικές ανάγκες τους και να δώσουν λύσεις σε ζητήματα, που έχουν μεγάλη σημασία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, πέρα από την άσκηση πίεσης στην κεντρική πολιτική σκηνή για την ολοκλήρωση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχουν δρομολογηθεί.

Το τελευταίο διάστημα ο Σπύρος Πνευματικός πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και συναντήσεις στα Υπουργεία, προκειμένου να εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις για έργα που δίνουν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Πρόσφατο παράδειγμα είναι η εξασφάλιση χρηματοδότησης για το έργο της αντικατάστασης και επέκτασης του εξωτερικού υδραγωγείου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που λύνει το χρόνιο πρόβλημα των διακοπών στο δίκτυο ύδρευσης, που ήταν ακόμα πιο έντονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.