“Αντικειμενική κριτική” ιδιαίτερα όταν κατεβαίνει η μάνα σου με τον υποψήφιο που υποστηρίζεις

13 Σεπτεμβρίου 2023, 10:04 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Καθημερινά διαβάζουμε κριτικές από διάφορους πολίτες είτε για πολιτικά είτε για κοινωνικά θέματα και όλες μα όλες είναι σεβαστές φτάνει να μην είναι υβριστικές για κανένα άνθρωπο και φυσικά να μην θίγονται υπολήψεις αλλά και ικανοί επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν την δουλειά τους και ζουν από αυτό.

Τον τελευταίο καιρό λόγω εκλογών είμαστε θεατές σε άθλιες συμπεριφορές όπου υποψήφιοι βάζουν τα παιδιά τους να καθαρίσουν για πάρτι τους, βρίζοντας και προσβάλοντας την δουλειά επαγγελματιών χωρίς να μπορούν να τεκμηριώσουν τουλάχιστον τις άθλιες επιθέσεις τους.

Ζούμε λοιπόν ,στη λογική του παραλόγου όπου η κόρη κάνει άθλια επίθεση σε επαγγελματία και η συγκεκριμένη το κάνει με δόλο μιας και η μητέρα της κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές: η αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο και φυσικά ποινικά κολάσιμο ιδιαίτερα όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την θεμιτή κριτική από την αθέμιτη και υβριστική.

Βέβαια αν είναι τόσο αντικειμενική όταν και αν ποτέ εξασκήσει το επάγγελμα, είναι σίγουρο ότι θα γελάνε και τα πλακάκια…

Τελικά με κάποιους ανθρώπους δεν αξίζει να ασχολείσαι είναι καταδικασμένοι από μόνοι τους…

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.