Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Τον πατέρα της έστειλε ως εκπρόσωπο της παράταξης δήμος για όλους η Αλεξάνδρα στη συνάντηση για το δρόμο του Στομίου!

18 Φεβρουαρίου 2023, 8:59 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Αλεξάνδρα Θαλασσινού

Συνάντηση για το άνοιγμα του δρόμου του Στομίου πριν το Πάσχα είχαν την Παρασκευή στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη ,Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών…

Στη συνάντηση δεν μπόρεσε να παραστεί η Αλεξάνδρα θαλασσινού η οποία έστειλε ως εκπρόσωπο της παράταξης ..τον πατέρα της..ναι… ναι… Το Γιώργο θαλασσινό που κάθεται σε ένα κάθισμα στα δημοτικά συμβούλια πίσω από την Αλεξάνδρα σαν τον Διονύση Παπαγιανόπουλο στην ελληνική ταινία Δεσποινίς  διευθυντής που συνόδευε την κόρη του στην δουλειά !!!

Ο Γιώργος ο θαλασσινός μπέρδεψε την συνάντηση των πολιτικών φορέων της αυτοδιοίκησης με την εποχή που η Αλεξάνδρα ήταν στο σχολείο και εκείνος πήγαινε για να πάρει τους βαθμούς της..

Πάντως όλοι λένε ότι ο δημοτικός συνδυασμός Δήμος για όλους από την εποχή των εκλογών ήταν ξεκάθαρα μια οικογενειακή υπόθεση!

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.